pox Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Witam. Od niedawna jestem posadaczem B5. Samochód upiłem na alufelgach, jednak nie mają one kapsli, bo pewnie ktoś je spobie przywałaszczył. Teraz chciałbym dokupić dekielki, ale nie wiem kto je wyprodukował. Na feldze napisane jest tylko TITAN. Mam też plastikowe dekielki audi, ale niestety nie pasują (są za głębokie) a i średnica jest trochę za mała. Poza tym zaczepy nie pasują. Proźba o pomoc.
Lukas Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 ale w czym tkwi problem ? urzadzenie pomiarowe w dlon a pozniej www.allegro.pl i sobie znajdziesz takie jakie Ci pasuja. A nawet lepiej jest gosc na allegro ktoremy podajesz wymiary i Ci wyreza taki dekiel
sk baton Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 Hm masz takie same fele ? 5 ramienne? powiem ci że wymiar to 57mm z deklami będzie kłopot. widziałem tylko nalepki
Lukas Opublikowano 3 Września 2007 Opublikowano 3 Września 2007 no wlasnie wymiar 58 idzie do moich felg i szukalem ich dlugo ale udalo sie znalesc 57,5 ze znaczkami OOOO i pasuja
Rekomendowane odpowiedzi