Zemis Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Koledzy mam problem bo ostatnio jak włożyłem palce do zbiorniczka od układu chłodzenia to aż zamarłem...wyciągłem całe brązowe palce...z takie rzadkiej mazi która sie tam znajduje...i jest ona na ściankach zbiorniczka...czym to może być to spowodowane?i jak to usunąć...?moze dacie mi jakieś rady...pozdrawiam z góry dzięki
Kowi87 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Zobacz teraz pod korek wlewu oleju :gwizdanie: jak taki kawowy kolor to nie dobrze Prawdopodbnie uszczelka pod głowicą
kalik Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Może to też być jakiś specyfik dosypany do układu chłodzenia w celu uszczelnienia jakiegoś wycieku. W moim aucie poprzedni właściciel dosypał jakiegoś proszku i zbiorniczek w środku ma lekko brązowe zabarwienie teraz, a w układzie był straszny szlam. Ale również to może być wina uszczelki pod głowicą.
Gniady Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Może miałeś wcześniej wodę zalaną
Rekomendowane odpowiedzi