berciu Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 Jak w temacie mam pytanko czy bez problemu zamontuje zderzak od A4 `99 z halogenami do mojej A4 `98 przed liftem, czy będą pasowały mocowania, ślizgi itd. z góry dzięki za odp. pozdrawiam
pawlo Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Musisz zmienic slizgi - po lifcie sa inne.
empire20 Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 a czy tylko ślizgi ?? bo dzisiaj juz o mało co kupiłem zderzaczek do mojej b5 i uslyszałem od kolesia że za żadne skarby nie wlezie bo calkiem inny i nawet blotniki inne a chcialem od niego kupic miał taki fajny z miejscem na spryski i zostawiłem bo mnie wystraszyl
Norbi TDI Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 Slizgi wymieniesz i wejdzie spokojnie, wiem bo widziałem autko kolegi Cuber a własnie taka przekładka tam była
empire20 Opublikowano 10 Września 2007 Opublikowano 10 Września 2007 czyli koles na gieldzie pomylil sobie budy pewnie myslal ze chce rezac zderzak z b6
Yelo Opublikowano 11 Września 2007 Opublikowano 11 Września 2007 Błotniki po lifcie są inne, ale różnią się tylko miejscem na kierunki
marbol Opublikowano 18 Września 2007 Opublikowano 18 Września 2007 jak będziesz wymieniał ślizgi, to musisz zrobić dwa nowe otwory w zderzaku a efekt będziesz miał taki; aha bym zapomniał ślizgi tylko ASO jak pamiętam 85zł sztuka
empire20 Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 jak pojade do gliwic po porozmawiam z gosciem :bicz3: ktory byl na 100% przekonany ze wszystko inne bo wlasnie wrocilem do angli i dopiero w marcu jade autkiem a do samolotu zderzaka nie wezme
berciu Opublikowano 25 Września 2007 Autor Opublikowano 25 Września 2007 Wymieniłem ten zderzak - i pasuje super, jedyne co trzeba zrobić to kupić ślizgi - są inne i nawiercić dwie dziurki to tych ślizgów, oprócz błotników cały przód mam po lifcie z xenonami
Rekomendowane odpowiedzi