Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFB] Czy będzie pasował zderzak po lifcie do 98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie mam pytanko czy bez problemu zamontuje zderzak od A4 `99 z halogenami do mojej A4 `98 przed liftem, czy będą pasowały mocowania, ślizgi itd.

z góry dzięki za odp.

pozdrawiam

Opublikowano

a czy tylko ślizgi ?? bo dzisiaj juz o mało co kupiłem zderzaczek do mojej b5 i uslyszałem od kolesia że za żadne skarby nie wlezie bo calkiem inny i nawet blotniki inne a chcialem od niego kupic miał taki fajny z miejscem na spryski i zostawiłem bo mnie wystraszyl

Opublikowano

Slizgi wymieniesz i wejdzie spokojnie, wiem bo widziałem autko kolegi Cuber a własnie taka przekładka tam była ;)

Opublikowano

Błotniki po lifcie są inne, ale różnią się tylko miejscem na kierunki :D

Opublikowano

jak będziesz wymieniał ślizgi, to musisz zrobić dwa nowe otwory w zderzaku a efekt będziesz miał taki;29082bda62a582afm.jpg

aha bym zapomniał ślizgi tylko ASO jak pamiętam 85zł sztuka

Opublikowano

jak pojade do gliwic po porozmawiam z gosciem :bicz: :bicz3: :bicz2: ktory byl na 100% przekonany ze wszystko inne bo wlasnie wrocilem do angli i dopiero w marcu jade autkiem a do samolotu :no: zderzaka nie wezme

Opublikowano

Wymieniłem ten zderzak - i pasuje super, jedyne co trzeba zrobić to kupić ślizgi - są inne i nawiercić dwie dziurki to tych ślizgów, oprócz błotników cały przód mam po lifcie z xenonami :rolleyes: