moskal Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 BTW rozumiem ze moje tablice od maxita pojechały z powrotem na śląsk??
diman Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 BTW rozumiem ze moje tablice od maxita pojechały z powrotem na śląsk?? no ile mozna ci je razy dawac :gwizdanie:
moskal Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 BTW rozumiem ze moje tablice od maxita pojechały z powrotem na śląsk?? no ile mozna ci je razy dawac :gwizdanie: nie , no wiadomo , tak tylko pytałem :kox: :kox:
GRazny Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Hey... a Alona teraz blondi? czy źle widziałem?
alvaro Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Chyba ta bo jakaś Blondi przedstawiała mi się jako Alona...
Bieniek Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Chyba ta bo jakaś Blondi przedstawiała mi się jako Alona... To akurat mydlo
moskal Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Chyba ta bo jakaś Blondi przedstawiała mi się jako Alona... To akurat mydlo :polew: :polew: :polew:
GRazny Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 ja to jej nawet nie poznałem... trochę głupio... Patrykbor bardziej spostrzegawczy...
Patrykbor Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Patrykbor bardziej spostrzegawczy... :embarrassed Ale reszta fotek gdzie tylko jedna osoba się postarała
Adas Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Patrykbor bardziej spostrzegawczy... :embarrassed Ale reszta fotek gdzie tylko jedna osoba się postarała właśnie, dawać foty :gwizdanie:
zlota1977 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Adas czy ja wiem że tak upojnie było skoro tyle wódy do domu w autku wiozłes :gwizdanie:
GRazny Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Adas czy ja wiem że tak upojnie było skoro tyle wódy do domu w autku wiozłes :gwizdanie: jemu tylko piwko smakowało :gwizdanie:
Adas Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Adas czy ja wiem że tak upojnie było skoro tyle wódy do domu w autku wiozłes :gwizdanie: wódki w ogóle nie piłem, w piątek drineczki z jackiem a sobota tylko piwka wódki po prostu miałem zapas tak że by nie brakło
siemian Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 A Miron mowił Siemianowi na lotnisku zdejmij chłopie kask bo juz sie nie bedziesz scigał, ale nie on cały wieczór w nim chodził az mu zdjęcie zrobili Najlepsze jest to,że sam sobie tą fote zrobił hmmm... jakoś tego nie pamiętam... :decayed: A mnie pamiętasz?... :gwizdanie: no baaaa :evil: Nikt mnie tak jeszcze nie bił :kox: [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 22:32_________________________________________________hmmm... zauważyłem przed chwilą że mam lekko głowe z tyłu rozciętą... Nie wiecie co to się mogło podziać...?? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :mysli: :decayed:
GILI Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 zauważyłem przed chwilą że mam lekko głowe z tyłu rozciętą... Nie wiecie co to się mogło podziać...?? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :mysli: :decayed: to jest koniec maski,zalep to,albo z ciągnij z twarzą
diman Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 A Miron mowił Siemianowi na lotnisku zdejmij chłopie kask bo juz sie nie bedziesz scigał, ale nie on cały wieczór w nim chodził az mu zdjęcie zrobili Najlepsze jest to,że sam sobie tą fote zrobił hmmm... jakoś tego nie pamiętam... :decayed: A mnie pamiętasz?... :gwizdanie: no baaaa :evil: Nikt mnie tak jeszcze nie bił :kox: [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 22:32_________________________________________________hmmm... zauważyłem przed chwilą że mam lekko głowe z tyłu rozciętą... Nie wiecie co to się mogło podziać...?? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :mysli: :decayed: to jest koniec maski,zalep to,albo z ciągnij z twarzą :polew: :polew:
Madas Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 kurwwa nawet Siemiana przerysowali na zlocie .... :thumbdown: a tak poważnie to pewnie gdzie jebłeś po pijaku
siemian Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 zauważyłem przed chwilą że mam lekko głowe z tyłu rozciętą... Nie wiecie co to się mogło podziać...?? :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :mysli: :decayed: to jest koniec maski,zalep to,albo z ciągnij z twarzą nie chce zejść skubana... :polew:
mily Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 kurwwa nawet Siemiana przerysowali na zlocie .... :thumbdown: a tak poważnie to pewnie gdzie jebłeś po pijaku Myślę, że nawet jak by się bardzo wytężył to i tak sobie nie przypomni
Rekomendowane odpowiedzi