cypek80 Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Witam Byłem dzisiaj u mechanika i zobaczyłem że szpilka poduszki od dołu nie ma nakrętki i jest luzna. Wygląda na to że jest urwana. Czy wymieniał ktoś taką poduszkę. Czy można kupić podróbe czy tylko aso .
cayenne Opublikowano 5 Września 2007 Opublikowano 5 Września 2007 Koszt poduszki nie jest duży. Nową można kupić za ok 100zł.choćby na allegro.
cypek80 Opublikowano 5 Września 2007 Autor Opublikowano 5 Września 2007 Nie zakładałbym tego wątku jak bym znalazł poduszke na allegro. Do mojego modelu nie ma. Dlatego założyłem ten wątek.
Kunio Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 kup oryginal. podroba posypie sie szybko. a poduszka jest taka sama jak 2.8
cypek80 Opublikowano 7 Września 2007 Autor Opublikowano 7 Września 2007 Narazie kupiłem podróbe niemiecką. Jak sie posypie szybko to wymienie na orginał. Zapłaciłem za nią 88zł. Za używaną chcieli na szrocie 200zł. Jak bede jechał do ASO po wtyczki to zorientuje się ile ORI kosztuje. ... w niedługim czasie ją wymienie.
Rekomendowane odpowiedzi