tdi Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Jak mozna sprawdzic czy sie ma podgrzewane dysze spryskiwaczy,jak juz są podgrzewane to gdzie sie je włącza?
Pikuś Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Zobacz czy ida przewody do nich chyba najlatwiej sprawdzic. Nie wiem czy w kodach tez sa. A wlaczaja sie pewnei automatycznie po nizej jakiejs tam ustalonej temp. lub za pomoca podgrzewania tylnej szyby. Nie sprawdzalem tego jeszcze.
adadur Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Podnieś maskę i poza rurkami od płynu do spryskiwacza powinny iść przewody.
tdi Opublikowano 7 Września 2007 Autor Opublikowano 7 Września 2007 Idą jakies a jak to sie uruchamia?
adadur Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 raczej samoczynnie bo w momencie psikania to może być trochę za późno.
aramis Opublikowano 7 Września 2007 Opublikowano 7 Września 2007 Wg. mojej wiedzy i wg. schematu podpięte są na stałe do prądu tzn. po włączeniu zapłonu. Ja dorabiałem kabelki bo nie było i wstawiłem sobie wyłącznik pod maską będę załączał na zimę.
Jarek_b2 Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Podgrzewanie spryskiwaczy włącza sie przyciskiem do ogrzewania tylnej szyby, tym samym przyciskiem włączają sie podgrzewane lusterka
Filutek Opublikowano 25 Września 2007 Opublikowano 25 Września 2007 Wedlog mnie to jest kod 9T1 bo umnie tak jest. :> Pozdrawiam
adadur Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 Podgrzewanie spryskiwaczy włącza sie przyciskiem do ogrzewania tylnej szyby, tym samym przyciskiem włączają sie podgrzewane lusterka Niestety nie.
Uneek Eth Opublikowano 27 Września 2007 Opublikowano 27 Września 2007 Podgrzewanie spryskiwaczy włącza sie przyciskiem do ogrzewania tylnej szyby, tym samym przyciskiem włączają sie podgrzewane lusterka Nie wiem jak jest ze spryskiwaczami ale u mnie ogrzewanie lusterek włącza się automatycznie, po 1-2 min od uruchomienia silnika lustereczka ładnie parują. Spryskiwaczy nie miałem okazji wypróbować, trzeba czekać na niższe temperatury.
Rekomendowane odpowiedzi