Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

MCE 09 Moduł Centralnej Elektryki lusterko włącznik świateł czujnik światła Coming Leaving Home w Audi A4 B6 i B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5 stron wcześniej było o tym:

lusterkob7.jpg

Na pewno brakuje Ci częściu 16 i 16A. Nie jestem pewien czy jeszcze czegoś Ci nie będzie trzeba.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 687 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Brakuje też elementu ("misia") przy szybie - przełożysz najwyżej ze swojego lusterka...

mirrorR.JPG

Opublikowano
Brakuje też elementu ("misia") przy szybie - przełożysz najwyżej ze swojego lusterka...

http://www.bye-clan.neostrada.pl/A4K/MCE/mirrorR.JPG

Misia czyli uchwyt przy szybie? A masz może te numery plastyków?
Opublikowano
  • Autor

"Misiu" powinien być razem z lusterkiem :thumbdown:

Numer osłony wiązki to 8E0 857 593 E59.

Opublikowano

"Misiu" powinien być razem z lusterkiem :thumbdown:

Numer osłony wiązki to 8E0 857 593 E59.

Czyli ten numer to jest cała obudowa? Ale czegoś nie rozumiem jak lusterko odpinam od szyby to chodzi o ten uchwyt "misia" co zostaje przy szybie?
Opublikowano
  • Autor

Numer, który podałem to pozycja "16" na rysunku który wstawił Patryk...

Ściągnij swoje lusterko to zobaczysz czego brakuje :thumbup1:

Opublikowano

No i ch...j bombki strzelił przymierzałem dzisiaj lusterko i co.....na moim uchwycie przy szybie jest luźne:wallbash: da się to jakoś zrobić? Może trzeba te blaszki w środku dogiąć?

Opublikowano
No i ch...j bombki strzelił przymierzałem dzisiaj lusterko i co.....na moim uchwycie przy szybie jest luźne:wallbash: da się to jakoś zrobić? Może trzeba te blaszki w środku dogiąć?

dokładnie , tylko delikatnie i bez przesady bo potem na siłke będziesz lustro zakładał i szyba może .....

Opublikowano

dokładnie , tylko delikatnie i bez przesady bo potem na siłke będziesz lustro zakładał i szyba może .....

Dobra nie będę nic kombinował wezmę na zlot to mi pomożesz:naughty: a powiedz ile kabla dodatkowo muszę mieć oprócz pinów?
Opublikowano

tak ze 10meterków , w razie co też wezme jakąś wiąche jak znajde i zrezamy cuś:naughty:

Opublikowano
tak ze 10meterków , w razie co też wezme jakąś wiąche jak znajde i zrezamy cuś:naughty:
Ooo jak byś mógł to weź:notworthy: bo nie wiem czy dobry kupię, a przy rezanku coś sobie łykniemy:drinks:
Opublikowano

Dominik a o której będziesz w BT?

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie tak jak napisał Domi - lekko dogniesz i będzie pasować (nowe lusterko, które kupiłem w ASO też było luźne :wink:).

Zazdroszczę Wam BT - udanego chlania i rezania :thumbup1:

Opublikowano

Witam wszystkich,

Mam takie pytanie, chciałbym w swoim audi założyć włącznik świateł z funkcją auto, żeby przełączając na "auto" włączały się przyciemnione światła przeciwmgielne bez podświetlenia zegarów, pełniąc funkcje świateł dziennych. Chciałbym również, żeby można było wyłączyć zapłon zostawiając włączone auto i żeby światła wyłączały się. Mam MCE 8E0907279C oraz włącznik świateł 8E094153101. Czy w ogóle da się tak z robić, a jeżeli tak to jak?

Opublikowano

wszystko masz na poczatku tego watku oraz w watku o module komfortu rowniez w warsztacie

Opublikowano
wszystko masz na poczatku tego watku oraz w watku o module komfortu rowniez w warsztacie

Czyli mam rozumieć, że bez wymiany MCE nie obędzie się?

Opublikowano

wszystko do zmiany mce, mk i wlacznik swiatel do tego lusterko fotochrom wewnetrzne i moze zewnetrzne (opcjonalnie) pozniej zmiana pinow dokladka kabli itd

Opublikowano
wszystko do zmiany mce, mk i wlacznik swiatel do tego lusterko fotochrom wewnetrzne i moze zewnetrzne (opcjonalnie) pozniej zmiana pinow dokladka kabli itd

..poco zmieniać MK:eusathink: toć to niema nic do rzeczy :wink:

Opublikowano

..poco zmieniać MK:eusathink: toć to niema nic do rzeczy :wink:

Nie chce zmieniać lusterka, chciałbym tylko żeby funkcja auto włączała mi światła po zapłonie. Da się tak zrobić i jak?

Opublikowano

..to zakoduj sobie na tym co masz tryb skandynawski i tak będziesz miał :wink:

Kodowanie modułu MCE w nadwoziu B6

0?xxx: Czujnik światła

0 – brak

1 – zainstalowany

0x?xx: Moduł haka

0 – brak

1 – zainstalowany

0xx?x: Reflektory

0 – Halogenowe

1 – Ksenonowe

0xxx?: Kraj

1 – Reszta Świata

2 – Kraje skandynawskie (automatyczne włączanie świateł po zapłonie)

3 – USA

4 – Canada