Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

MCE 09 Moduł Centralnej Elektryki lusterko włącznik świateł czujnik światła Coming Leaving Home w Audi A4 B6 i B7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No i w końcu dzięki Dominikowi upragnione CLH wyrezane:banan:wszystko pięknie śmiga teraz następny krok to DRL:wink: wspomnę tylko jeszcze że robił to na letkim kacyku:drinks:ale klimat BT mu służy więc poszło gładko...

to nie kacyk - to to górskie powietrze go tak oszołomiło :whistling: a piwko w czasie rezania z dominem to normalka - bez browara nie ma się co zabierać do roboty :decayed:

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 686 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zmieniłem kodowanie i też światła się włączały, ale trochę to mi nie pasowało, np sprawdzanie vagiem trzeba włączyć zapłon i już się święcą a wtedy nie chcę, itp

Zrobiłem prosty układ z przekaźnikiem

Uruchomienie silnika zaczyna ładować alternator, napięcie wzrasta do 14,4V włączają się światła

Super sprawa włacznik świateł na zero, wyłącznik się nie wyciera:naughty:

Opublikowano

Jak co mam ILM z B7 8E0 907 279J od sedana pod xenon/CH/LH/czujnik zmierzchu/deczczu/lustro wew fotochrom cena 150 zł wysyłka w cenie :wink:

Opublikowano

..podeśle Ci pare sztuk:wink:

Opublikowano

Właśnie udało mi się rozebrać lusterko ufff delikatna robótka, jutro będzie malowanie:banan:

Opublikowano

Obecnie mam moduł bez literki, który moduł będzie odpowiedni żeby podłączyć tylko spryskiwacze lamp A czy D? Jeżeli ktoś ma taki moduł w rozsądnych pieniądzach chętnie go kupię.

Opublikowano

A i D powinien zaśmigać prawidłowo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam że trochę z innej beczki. Mam włącznik świateł 8E0 941 531 i chcę wsadzić włącznik z AUTO z końcowką 531B - czy przestawienie pinów we wtyczce 4 w miejsce nr 13 i pin 16 w miejsce 14 załatwi sprawę? Bo tak wykumałem z poczatkowej rozpiski i wyczytanych postów.

Opublikowano

Ja u siebie jak zmieniałem na auto to miałem też włącznik auto z końcówką 531B i nic nie musiałem zmieniać i grało:wink:

Opublikowano

Z 531 bez literki na 531B? . Tez mi ktos dzwonił że tak zadziałało , ale wolałem się upewnić

Opublikowano
Z 531 bez literki na 531B? . Tez mi ktos dzwonił że tak zadziałało , ale wolałem się upewnić
Dokładnie miałem zwykły i zmieniłem na ten z auto z końcówką 531B tylko ten podejdzie bez żadnego rezania pinów:hi:
Opublikowano

Zwykły, hm , wiem że 531A zamienia się na 531B bez problemów , ale 531 na 531B - nie jestem pewien

Opublikowano
Zwykły, hm , wiem że 531A zamienia się na 531B bez problemów , ale 531 na 531B - nie jestem pewien
O kurcze rzeczywiście chyba Cię wprowadziłem w błąd bo miałem 531A ale nie jestem do końca pewien czy jak miałeś bez literki to podejdzie 531B sorki za moją gafę niech ktoś się wypowie żeby potwierdzić:hi:
Opublikowano

W instalacji na włącznik 531A wsadziłem włącznik 531 i bez kluczyka w stacyjce już miałem światła pozycyjne. Po przekręceniu stacyjki były mijania - włącznik był cały czas w pozycji "0"

Opublikowano
Przepraszam że trochę z innej beczki. Mam włącznik świateł 8E0 941 531 i chcę wsadzić włącznik z AUTO z końcowką 531B - czy przestawienie pinów we wtyczce 4 w miejsce nr 13 i pin 16 w miejsce 14 załatwi sprawę? Bo tak wykumałem z poczatkowej rozpiski i wyczytanych postów.

tak jak napisałeś , bez literki to włącznik low i trza 2 piny przewalić:wink: z pinu 4 do 11 i z pina 16 do 14

Opublikowano

O to mi chodziło . Tak jest, przy zamianie 531 na 531 A lub 531B pin 4 w 11 i 16 w 14 . Ja w zapytaniu wrzuciłem przez pomyłkę inna wersje przekładki - z 531 na 531D. Dzieki za poprawkę.

Opublikowano

czym wyciagacie te piny macie jakies specjalne narzedzia do tego??

Opublikowano

zeszlifowana penseta / tylko nie mów mojej żonie/

Opublikowano

he he he dobre. dzieki za info

---------- Post dopisany at 10:34 ---------- Poprzedni post napisany at 10:34 ----------

he he he dobre. dzieki za info

Opublikowano

Ja z wtyczki włącznika wyciagałem piny dwiema wsuwkami do włosów mojej żony:decayed: Kurde, musze przyznać, że przydają się te baby czasem:kox: