tomasbw Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Witam mam drugi kluczyk do auta taki (zwykły nie pilot) tylko że nie mogę nim uruchomić silnika ciągle mruga kontrolka imo. Moje pytanie jest takie czy jest możliwość przekodowania numeru imo w kluczyku?? dodam, że nie mam numeru imo i nie mam alarmu.
MaxsteRR Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Czasami w miejscach gdzie dorabiają kluczyki, potrafią zczytać z ori kluczyka immo i wgrać do drugiego, ale tylko w niektórych przypadkach. Jeśli nie masz PINu do immo musisz, albo udać się do kogoś kto Ci odczyta, albo kupić na allegro kabelek z oprogramowaniem, który Ci w tym pomoże
tomasbw Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 Jeżeli wystarczy do tego kabel VAGa to mam coś takiego
Wihajster Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Jeżeli wystarczy do tego kabel VAGa to mam coś takiego nie wystarczy...
tomasbw Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 a jak już będe miał kod imo to co dalej?
Nosfer Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 a jak już będe miał kod imo to co dalej? To szukasz kogoś kto koduje immo..
tomasbw Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 a czy jest możliwość za pomocą VAGa z czytać kod imo??
MaxsteRR Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 a czy jest możliwość za pomocą VAGa z czytać kod imo?? Zwykły VAG nie da rady. Musi być specjalny interfejs. Poszukaj na aukcjach
Robson04 Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Zwykły VAG nie da rady. Musi być specjalny interfejs.A VCDS-em da radę.
Wihajster Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Zwykły VAG nie da rady. Musi być specjalny interfejs.A VCDS-em da radę. nie da rady.Vag tacho , vag can comander,dash comander
Rekomendowane odpowiedzi