Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Samsung E900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... mam taki problem z telfonikiem samsunga E900 że często w czasie rozmowy przerywa jakby chwilami gubiła zasięg, takie momentami zaniki głosu albo wogóle na dłuższą chwilę po której zostaje rozmowa przerwana definitywnie :/ Ktoś może miał do czynienia z czymś takim i powie czego to może być przyczyna???

Opublikowano

zastanawiałem się na kupnem jakiegoś samsunga, ale jak sie dowiedziałem o ich awaryjności, to dziękuję :thumbdown:

Opublikowano

Ja mam Samsunga X640 dwa lata i nic sie nie psuje

Opublikowano

Ogólnie to telefonik jest bardzo fajny, nawet bardzo bardzo, tylko ten problem z przerywaniem mnie jakoś zraża... :kwasny:

Opublikowano

zastanawiałem się na kupnem jakiegoś samsunga, ale jak sie dowiedziałem o ich awaryjności, to dziękuję :thumbdown:

Hahhahah chyba chciałeś powiedzieć o awaryjności nowych Nokii :D Mam 3 Samsungi w domu i zero problemów.Znajomi też mają i nie narzekają ;)

Opublikowano

w kazym telefonie, w tych najdrozszych równiez, zdarzaja sie usterki, wadliwy soft, iip, itd

uzytkuje model E 250 i oprócz kiepskiej baterii nie narzeka na reszte :th:

Opublikowano

Mam 3 Samsungi w domu i zero problemów.Znajomi też mają i nie narzekają ;)

moich dwóch kumpli ma samsungi d900 i każdy był w serwisie :(

Opublikowano

Chyba zależy od tego na co kto trafi :) Mój pierwszy fon to była Nokia która była i jest nie do zdarcia < ma teraz jakieś 6 lat i leży w szafie gotowa do działania. Później niby szajsowatego Sagema który wizualnie jest ztyrany ale on może latać w piachu leżeć i nic mu nie będzie. Teraz mam Samsunga i narazie się nie psuje ale widać że jest delikatny jak spadnie to pewnie się rozpadnie ;)

W nowych telefonach ogólnie to ma co się psuć, te wszystkie bajery, klapki itp. A wszystko może się zepsuć :P

Opublikowano

Hmm... mam taki problem z telfonikiem samsunga E900 że często w czasie rozmowy przerywa jakby chwilami gubiła zasięg, takie momentami zaniki głosu albo wogóle na dłuższą chwilę po której zostaje rozmowa przerwana definitywnie :/ Ktoś może miał do czynienia z czymś takim i powie czego to może być przyczyna???

Masz kabel? Jeśli tak, to poszukaj na necie instrukcji i zainstaluj soft, dostaniesz go na jakimś forum samsunga, albo na głównej stronie :)

Miałem d500, później d600 i jak były jakieś problemy, reset softa zawsze działał! :th:

Opublikowano

Wszystkie nowe telefony to straszna padaka. Ja używam najlepszego telefonu w historii - Nokia 6310i - nigdy nic się z nim nie działo. Jeśli kiedykolwiek coś mu się przytrafi w co wątpie, to i tak pozostanę przy tym modelu :>

Opublikowano

rowniez mam Samsunga, tyle, ze E250 i mam ten sam problem, co autor dzialu - nie dosc, ze zasieg kiepski to jeszcze lubi przerywac rozmowy. w Pani w salonie Ery 'Samsungi tak maja'... na dodatek ma tyle drobnych pier**l w sofcie, ze mam go serdecznie dosc (krotkie playlisty, automatyczne tworzenie playlisty tylko z pamieci telefonu, brak mozliwosci automatycznego zapisywania wyslanych smsow, brak mozliwosci powiekszenia zdjecia i mnostwo innych). poza tym nie rozsuwa i nie zsuwa sie juz tak ladnie jak dawniej, wytarla sie farba z przycisku C i przyciskow sluchaweczek (delikatnie, ale mam go 7 miesiecy!!) i sciera sie 'chrom' ( :D ) ze sluchawki.

Opublikowano

Jest jakiś kod na skasowanie epromu i to może pomóc ale straci się wszystkie prywatne dane tylko do e900 nie mogę znaleźć :kwasny: Aczkolwiek ustawiłem w fonie ręczny wybór sieci i wbiłem mu na sztywni orange i .... jakby lepiej, po tej operacji jakby wszystko ustało. Mam nadzieję że nie wykrakam i zaraz znów mu się zachce maniany odstawiać ;)

Co do nokii to rzeczywiście Tony masz rację, ten aparat jest nie do zdarcia. Ale ostatnio dostałem służbową nokię E50 i przyznam że całkiem nieźle, trochę mnie ten symbian denerwuje bo chwilami powoli działa ale ogólnie całkiem ciekawy aparacik ;)

Opublikowano

Smaruj z nim do serwisu jak ma gwarancję (2 latka).

Opublikowano

Samsung-Mobile.pl na tej stronce powinieneś znaleźć wszystko :)

Opublikowano

adadur właśnie nie ma gwarancji, przyjechał sobie z wysp...

Opublikowano

mialem SGH ZV-10 i po pol roku bateria trzymala mi 3/4 dnia..

:disgust:

stop szajsungom :D

Opublikowano

No to nowego (lub od nowa) softa mu wgrać

Opublikowano

ja mam e900 juz dlugo (kupilem jak wyszedl, nie pamietam kiedy:P) i nigdy nic sie nie dzialo

poza tym ze sie na poczatku wkurzalem na dotykowy panel przedni ;]

Opublikowano

No to już tego telefonu się pozbyłem więc temat zamykam ;) Dzięki wszystkim ;)