Opublikowano 19 Marca 201214 l Autor Kurfa pomiziaj ładnie Paulinkę to Ci pożyczy Polksa.. a jak nie to daj mnie pomiziać..na bank się zgodzi Żeby się moim ruszyć to musiałbym pompę paliwa wymienić, olej i filtrunki i opony bo zimówki od Kolkova są na jednym gwoździu, a z lata zostało mi tylko 3 opony Kolkova fura jest dead więc też w d*pie na Paulinke mizianie nie działa bo jej spowszedniało ekhem ekhem...
Opublikowano 19 Marca 201214 l na Paulinke mizianie nie działa bo jej spowszedniało Spowszedniało jej osoba miziająca.. dlatego mówię, że jestem gotowy po koleżeńsku poświęcić się za Ciebie ekhem ekhem... http://img221.imageshack.us/img221/2403/kuna.jpg nie k**wa niee
Opublikowano 19 Marca 201214 l Autor Spowszedniało jej osoba miziająca.. przestan perdolić , zdradza mnie na lewo i prawo polecimy kuna , zajebiemy pełen bak za 150pln i jeszcze cwiartka zostanie
Opublikowano 19 Marca 201214 l Chyba najbardziej rozyebany wątek na forum ale chodzi ci o spam czy o ilosć odpowiedzi ??? bo jesli o pierwsze to wątek slepego jest na 1 miejscu , jesli chodzi Ci o to drugie to.... wątek slepego jest na 1 miejscu a fak ju:grin:, ile ja mam wątek a ile Ty ściemniaczu:naughty:
Opublikowano 20 Marca 201214 l Autor Co tu pisac o aucie hmmmm. No czekam na ECU , moze bedzie dzisiaj i mam cichą nadzieje , ze problem z zamoczonym ECU to jedyny problem i odpale auto. Jesli nie to moj wyjazd do BT stoi pod duzym znakiem zapytania.
Opublikowano 20 Marca 201214 l Jesli nie to moj wyjazd do BT stoi pod duzym znakiem zapytania. Jebiesz skwary jak potłuczony
Opublikowano 20 Marca 201214 l skoro ty sie zastanawiasz czy jechać , to chyba ja tez moge ??? Ja się zastanawiam ? Co Ty pier**lisz... idę bo już mnie ciśnieniujesz z samego rana
Opublikowano 20 Marca 201214 l skoro ty sie zastanawiasz czy jechać , to chyba ja tez moge ??? Ja się zastanawiam ? Co Ty pier**lisz... idę bo już mnie ciśnieniujesz z samego rana :polew: czytając was jebł**