Opublikowano 30 Września 201015 l nawet jakby nie wyprzedzal to i tak by mu fotke zrobilo wiec bez sensu
Opublikowano 30 Września 201015 l nawet jakby nie wyprzedzal to i tak by mu fotke zrobilo wiec bez sensu nie spinaj się bo chwile wcześniej usunąłeś post - nie bardzo rozumiałem o co Ci w nim chodziło i nie zdążyłem go zacytować
Opublikowano 30 Września 201015 l nawet jakby nie wyprzedzal to i tak by mu fotke zrobilo wiec bez sensu nie spinaj się bo chwile wcześniej usunąłeś post - nie bardzo rozumiałem o co Ci w nim chodziło i nie zdążyłem go zacytować :good: moj post dotyczyl dokladnie tego samego, czego siemianowy post, dlatego usunalem. :good: :good:
Opublikowano 30 Września 201015 l no to jest manewr wyprzedzania, przeciez na 2 pasmowce tez sie wyprzedza, tymbardziej lewym pasem, ktory do tego sluzy.
Opublikowano 30 Września 201015 l da ktoś do siebie nr tel,wyśle swoją fotkę to wklei,bo ja nie mam kabla i nie mam jak wrzucić.
Opublikowano 30 Września 201015 l no to jest manewr wyprzedzania, przeciez na 2 pasmowce tez sie wyprzedza, tymbardziej lewym pasem, ktory do tego sluzy. nawet jakby to była zwykła droga to fotka wyglądałaby tak samo
Opublikowano 30 Września 201015 l Siemian, wpakowałeś się tam gdzie większość ludzi - Kamienica Polska - kiedyś z Hugiem też tam dostaliśmy fotkę jeden po drugim da ktoś do siebie nr tel,wyśle swoją fotkę to wklei,bo ja nie mam kabla i nie mam jak wrzucić. Tomek, ja mam tą Twoją, ale jej jakość jest koszmarna
Opublikowano 30 Września 201015 l Tomek, ja mam tą Twoją, ale jej jakość jest koszmarna :wink4 nie ...ja naprawdę mam taki ryj
Opublikowano 30 Września 201015 l a czy nie jest tak, że gdy na zdjęciu jest jakieś inne auto też to pomiar prędkości jest nie ważny ?
Opublikowano 7 Października 201015 l dziwna akcja z tym Słupskiem zaznaczyłem że płace 300 i bez punktów odesłałem a oni wysłali poleconym żebym zapłacił tylko 200 i bez punktów promocja jakas czy co
Opublikowano 7 Października 201015 l dziwna akcja z tym Słupskiem zaznaczyłem że płace 300 i bez punktów odesłałem a oni wysłali poleconym żebym zapłacił tylko 200 i bez punktów promocja jakas czy co Chyba to raczej powód do zadowolenia
Opublikowano 7 Października 201015 l dziwna akcja z tym Słupskiem zaznaczyłem że płace 300 i bez punktów odesłałem a oni wysłali poleconym żebym zapłacił tylko 200 i bez punktów promocja jakas czy co może wychodzą z założenia, że lepiej mieć 200PLN - bo jak się przypadkiem okaże, że nie słusznie pobierali opłaty to po 200 może już się nie upomnisz BTW. z tego co wiem to dusigrosz w BB zaglądnął do krainy WLKP
Opublikowano 7 Października 201015 l Multa zebrała żniwo na pomorzu ... pozostało mi tylko powiedzieć: "a nie mówiłem" :naughty:
Opublikowano 10 Października 201015 l Autor jechałem przed Młodzikiem [br]Dopisany: 10 Październik 2010, 19:41_________________________________________________jak zrobię scan to poprawie foto póki co to mi się nic nie chce .... [br]Dopisany: 10 Październik 2010, 19:43_________________________________________________aa i pytanie do Łukasza : czy to normalne i zgodne z prawem że nasze tablice na fotce są widoczne dużo niżej niż są w rzeczywistości bo jeśli to przginka to można napisać odwołanko wyślę te fotki to TVN Turbo 5 fotek z tej samej godziny i minuty :polew:
Opublikowano 10 Października 201015 l aa i pytanie do Łukasza : czy to normalne i zgodne z prawem że nasze tablice na fotce są widoczne dużo niżej niż są w rzeczywistości bo jeśli to przginka to można napisać odwołanko To normalne - czasami bywa tak w przypadku jak zdjęcie jest robione z lampą błyskową. Dodatkowo odpowiedzialny jest za to filtr pryzmatyczny i taki efekt może czasami wystąpić nawet bez lampy (w ostrym świetle słonecznym).
Opublikowano 18 Października 201015 l Niebawem dorzucimy fotkę do kolekcji, na razie jest w EFL 82km/h na 50 300 pln bo auto w leasingu i nie wiemy kto jechał :gwizdanie: