Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ktory telefon mam wybrac ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konczy mi się umowa i mam do wyboru 3 telefony

1. Nokia E50

2. Nokia N70

3. Samsung Z400

Ktory model jest najlepszy ?

Opublikowano

ja Ci polecam nokię 6300 :th: tyle że jeśli masz orange to szukaj bez sima bo ściągnięcie to koszt ~150 zł...

Opublikowano

dziś kupiłem E50 - Symbian ładuje się długo, jest wolny ale właśnie ze względu na Symbiana wziąłem ten telefon. duże możliwości modyfikacji, wgrywania własnego oprogramowania a za ~250 zł możesz mieć w niej GPS (wystarczy dokupić moduł i mapy).

Opublikowano

ja Ci polecam nokię 6300 :th: tyle że jeśli masz orange to szukaj bez sima bo ściągnięcie to koszt ~150 zł...

Alvaro , a gdzie Ty widzisz ten telefon , który polecasz.Bo kolega napisał , że ma konkretne 3 do wyboru :naughty:

Opublikowano

E 50 fajny wygląd i w miare poręczne rozmiary.. N70 ..lepszy aparat i wiekszy wyswietlacz.. byle Nokia hehe

Opublikowano

albo 1, albo 2 ;p

w zalezenosci co oczekujesz od telefonu..

szajsung odpada ;)

Opublikowano

W firmie miałem 3 nowe nokie e50 i wszystkie poszły do serwisu :decayed: Jedna od razu przyjechała niedziałająca

Opublikowano

W firmie miałem 3 nowe nokie e50 i wszystkie poszły do serwisu :decayed: Jedna od razu przyjechała niedziałająca

właśnie w tym problem, że nowe modele noki to kicha :evil:

Opublikowano

właśnie w tym problem, że nowe modele noki to kicha :evil:

potwierdzam , brak mi telefonów na rynku z których można po prostu dzwonić, a tu aparty sraty.... i 500 wizyt w serwisie bo nic nie działa....

Opublikowano

Hugo

Alvaro , a gdzie Ty widzisz ten telefon , który polecasz.Bo kolega napisał , że ma konkretne 3 do wyboru naughty

nie widzę ale polecam chłopakowi dobry telefon i tyle... :evil:

Opublikowano

potwierdzam , brak mi telefonów na rynku z których można po prostu dzwonić, a tu aparty sraty.... i 500 wizyt w serwisie bo nic nie działa....

motorole f3 se obadej :)
Opublikowano

nokia n70 polecam. mam ją prawie rok i lata aż miło. :th:

Opublikowano

ja też polecam n70. Niestety tak już jest, że te nowsze modele są made in china, więc trudno się dziwić...ale Symbian i marka jednak przeważają za wyborem Nokii. Jak dla mnie - dobry samochód - :audi:, dobry telefon - Nokia.

Opublikowano

Ja bym mial wybierac to E50 zdecydowanie , glownie ze wzgledu na nowszy symbian niz w N70 , a aparat to jedna i ta sama kicha , dajcie spokoj co tymi aparatami mozna zrobic hehehehe.

Poza tym pod E50 bedzie wiecej aplikacji bo symbian pod N70 juz nie jest rozwijany, mapy jesli chodzi o tomtoma to dla e50 maja pokrycie 52% a dla N70 tylko 38% :)

Z tym ze dlugo sie laduje to trzeba sie liczyc , kazdy symbian sie dlugo laduje i wogole chodzi zdecydowanie wolniej niz aparat bez symbiana. Ale za to frajda z uzytkowania i wgrywania czego sie niechce jest nie do podwarzenia :)

Co do E50 to moge powiedziec ze jest ciut maly i ciezko sie przyzwyczaic do klawiszy , bo czesto sie myla :) Ekran jest troche maly jak na rozdzialke 320x240 ale za to bomba wszystko wyglada.

Co do N70 , wiekszy wyswietlacz ale bardzo nie duzo wiekszy , nizsza rozdzialka niz w E50 , troszku lepszy aparat ale ja tam nie widze roznicy :) Klawisze tego samego pokroju co w E50 , Starszy Symbian!!!!

Jesli jest mozliwosc to ja bym bral albo 6680 lub N73 , very good telefony :)

Z wymienionych E50!!!

Opublikowano

I n70 i e50 sa mułowate, jezeli komus nie potrzebny symbian nie polecam pchac sie w to gówno, jezeli chodzi o design i bezawaryjnosc to e50 ma u mnie 8/10.

Opublikowano

Nie bede orginalny ale ja wziolbym z tych e50..

Opublikowano

I n70 i e50 sa mułowate, jezeli komus nie potrzebny symbian nie polecam pchac sie w to gówno, jezeli chodzi o design i bezawaryjnosc to e50 ma u mnie 8/10.

bo Symbiana trzeba umieć używać... jak jesteś cierpliwy i wiesz co robić z telefonem to będzie sprawował się dobrze. co prawda Symbiana używam dopiero 2. dzień a przedtem miałem zdanie podobne do Twojego - bo oparte na relacjach kolegów ale na szczęście zaryzykowałem i jestem zadowolony - E50 to jest to :) najbardziej denerwujące są małe przyciski i totalnie rozwalony układ katalogów ale to cecha każdego S. poza tym przydaje się antywirus bo ludzie różne rzeczy wrzucają do sieci :/

Opublikowano

dobry samochód - :audi:, dobry telefon - Nokia.

AMEN !!!