Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PABLO nie zawiesiłem się, tylko nie mam czasu w tygodniu tak często wchodzić na forum (wchodzę wieczorami)... :P musimy się kiedyś na GG "ustawić" żeby pograć on-line :naughty:

Dokładnie a co z resztą, panowie :!: :?: :!: :?: :!: :?: :>

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no trochę pograłem ale jedno w tej grze jest zdeka bez sensu. Kupiłem na początku używaną Hondę Civic, a później w kórymś wyścigu wygrałem taki sam ale nowy. Chciałem zdemontować rzeczy z tego pierwszego i przełożyć do drugiego i kupa - nie da się :-(

Opublikowano

PABLO nie zawiesiłem się, tylko nie mam czasu w tygodniu tak często wchodzić na forum (wchodzę wieczorami)... :P musimy się kiedyś na GG "ustawić" żeby pograć on-line :naughty:

Ja po lekturze tego wątku zdecydowałem... Kupuję FIFE11 :evil:

Opublikowano

a ja wczoraj odpaliłem i zrobiłem sobie całą licencję "B" na złoto, dostałem 3 wozy :naughty: co mnie mile zaskoczyło (gdyby nie to że są słabe :disgust:) poza tym trochę lipa że trzeba najpierw coś kupić żeby móc jeździć w licencjach :kwasny:

jeśli chodzi o warunki pogodowe to na mokrym bez żadnych wspomagaczy jest naprawdę ciekawie.

samochody premium ciekawe i :kox:, te przerzucone z GT4 to bez rewelki :confused4: to by było na tyle za chwilę siadam do licencji "A" którą trzeba zrobić na ZŁOTO :naughty:

Opublikowano

to się może zgadamy i Ci odsprzedam swoją ;-)[br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 17:04_________________________________________________

a ja wczoraj odpaliłem i zrobiłem sobie całą licencję "B" na złoto, dostałem 3 wozy :naughty: co mnie mile zaskoczyło (gdyby nie to że są słabe :disgust:) poza tym trochę lipa że trzeba najpierw coś kupić żeby móc jeździć w licencjach :kwasny:

jeśli chodzi o warunki pogodowe to na mokrym bez żadnych wspomagaczy jest naprawdę ciekawie.

samochody premium ciekawe i :kox:, te przerzucone z GT4 to bez rewelki :confused4: to by było na tyle za chwilę siadam do licencji "A" którą trzeba zrobić na ZŁOTO :naughty:

kurde jak Ci się udało wszystkie zadania zrobić na złoto ? kierownice masz czy co .-)

Opublikowano

Ja na padzie już 3 pierwsze licencję zrobiłem na złoto :naughty:

Opublikowano

kontrole trakcji itp wyłączone macie wszystkie, czy tylko z ich pomocą ?

Opublikowano

to się może zgadamy i Ci odsprzedam swoją ;-)

Już kupiłem :gwizdanie:

Opublikowano

to się może zgadamy i Ci odsprzedam swoją ;-)[br]Dopisany: 02 Grudzień 2010, 17:04_________________________________________________

kurde jak Ci się udało wszystkie zadania zrobić na złoto ? kierownice masz czy co .-)

nie ma miejsca i kasy na kierownice, więc na padzie śmigam

P.S LICENCJA "A" ALL GOLD :naughty:

Opublikowano

ok ok, ja dopiero pierwszy dzień się w to wkręcam a w poprzednią żadną część nie grałem.

Opublikowano

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano

:oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

dzięki

Panowie czy ktoś ma licencję IC ? ostatnia licencja IC-10 na złoto hardkor :shocked: zająć 3 miejsce spoko ale być tam 1 :notworthy:

Opublikowano
  • Autor

jestem zawiedziony zniszczeniami, tyle lat pracy i hmm.. choć z drugiej strony zaraz by wszyscy komentowali że auto gną się tak samo itp itd... więc nie dogodzimy wszystkim nigdy,

Najgorsze jest to że jadąc np 200kmh mogę przywalić w barierkę i przejde zakręt szybciej niż Ci którzy pojebali jak trzeba ... no nic poza tym miód miód i miód :wink4:

Opublikowano

Najgorsze jest to że jadąc np 200kmh mogę przywalić w barierkę i przejde zakręt szybciej niż Ci którzy pojebali jak trzeba ... no nic poza tym miód miód i miód :wink4:

to sie akurat nie zmienilo od czasu GT1 :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no wiem i dlatego jest to irytujące, o ile za dzieciaka mnie to cieszyło że jestem taki sprytny to teraz trochę inaczej na to patrzę :wink4:

Opublikowano

no wiem i dlatego jest to irytujące, o ile za dzieciaka mnie to cieszyło że jestem taki sprytny to teraz trochę inaczej na to patrzę :wink4:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:good:

Opublikowano

To podstawowa wada serii jak dla mnie :thumbdown: żenada :kwasny:

Opublikowano

ludzie, ale marudzicie ;-) 99% jazd i tak robię z widoku bez auta to po ciul te zniszczenia wogóle ?