Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gran Turismo 5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak by to moskal pisał to co drugie słowo leciało by od kurw :polew: :polew: :polew:

no wiesz co ??? czym sobie zasłużyłem na taka opinie ???? wypraszam sobie takie traktowanie ??? :foch:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 82,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak by to moskal pisał to co drugie słowo leciało by od kurw :polew: :polew: :polew:

no wiesz co ??? czym sobie zasłużyłem na taka opinie ???? wypraszam sobie takie traktowanie ??? :foch:

Przecież żartuję :decayed:

Ale na zlocie kurwowałeś :D

Opublikowano

Przecież żartuję :decayed:

Ale na zlocie kurwowałeś :D

to ja zartuje :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

wiem ze kórwie na lewo i prawo , taka praca niestety :decayed:

Opublikowano

Kurwować to ja będę jutro i w Niedzielę na tym turnieju jak mnie jakiś dzieciak wy***ie na czas :decayed:

Opublikowano

Kurwować to ja będę jutro i w Niedzielę na tym turnieju jak mnie jakiś dzieciak wy***ie na czas :decayed:

BTW nie pamiętam cie ze zlotu :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

EOT

Opublikowano

A ty nie byłeś w Bukowinie na 1 edycji albo w Wiślę?

Może za dużo wypiłem wtedy :decayed:

EOT

Opublikowano

A ty nie byłeś w Bukowinie na 1 edycji albo w Wiślę?

Może za dużo wypiłem wtedy :decayed:

EOT

nie, byłem ostatnio na letnim i zimowym

Opublikowano

Jadę zaraz na turniej obczaić co się tam dzieje :kox:

Opublikowano

ja właśnie zrobiłem wszystkie licencje ( nie wszystkie na Gold) i mam LVL 16....

Bugatti Veyron to nie jest Premium car.... lipa...!!!

samochody Premium sa fajne ale Standard to porażka...

gra jest OK ale wkurza mnie to ze można przy 200km/h odbić sie od bandy i jechać dalej i nawet wygrac wyścig....."the real driving simulator" ....hmmmmmm..

może ktoś z was wie czy Top Gear track trzeba odblokować zęby robić "practice".. bo tylko jest w "Specials" ???

Opublikowano

a ja zrobiłem dziś IC,IB na gold całe :naughty: także zostały mi jeszcze dwie :decayed:

PABLO jak tam na turnieju ?

Opublikowano

Dzisiaj 5h tam spędziłem i impreza fajna :kox:

Ludzi trochę było ale pod wieczór już mniejsza ilość ludu była i można było co chwile poprawiać swój czas.

Jestem z czasem w granicach 6-7 miejsca ale jutro nie odpuszczę do końca.

Wkurzyłem się bo strasznie ciężko na tej kierownicy się jeździ (ja głównie na padzie jeżdżę) i jak pierwszy raz na niej zagrałem to zrobiłem 2:30 :shocked::polew: a pod wieczór już robiłem 2:17s

Na tych samych ustawieniach robię na padzie 2:07 :)

W ogóle nie jest dobrze ustawiona ta kiera i spróbuję jutro coś z tym zrobić i może uda się dostać na podium to grę przynajmniej zgarnę bo na 1 miejsce raczej nie ma co mierzyć bo kolega Paweł L. który ma czas 2:11 (przyjechał aż z Wrocławia :decayed:) ma tą samą kierownice w domu i ciężko będzie go pobić hehe

Szkoda że nie ma do wyboru gry na padzie albo kierownicy bo jak nie trudno się domyślić większość osób nie ma takiego Logitecha Force GT i taka gra na tej kierownicy to tak jak byś się zaczynał uczyć jazdy od nowa autem :thumbdown:

A tutaj fotki z turnieju, może ja później swoje wrzucę.

Mieli dziś w promocyjnej cenie GT5 w Mega Avansie w Bonarce z okazji turnieju za 159zł hehe

http://www.facebook.com/GranTurismo5RoadShow?v=info#!/GranTurismo5RoadShow?v=photos

A tu moje fotki na szybko robione ale kiepskiej jakości.

Nowy C65 AMG, prawie 500KM :kox:

merol.jpg

merol2.jpg

Opublikowano

Pablo weź swojego pada i na tajniaka coś ugraj.

To mi przypomina jak kolega miał zegarek z funkcją pilota do TV :polew: co sie działo z telewizorami w Euro RTV AGD.... :polew:

Opublikowano

Pablo weź swojego pada i na tajniaka coś ugraj.

To mi przypomina jak kolega miał zegarek z funkcją pilota do TV :polew: co sie działo z telewizorami w Euro RTV AGD.... :polew:

Trzeba tak zrobić właśnie i może ktoś nie zauważy tego wałku :polew:

A z tym zegarkiem to dobra sprawa :polew:

Ok śmigam zaraz na turniej i zobaczymy jak dzisiaj będzie :kox:

Opublikowano

Mikołaj był u mnie wcześniej i GT5 już zainstalowane :decayed:

Opublikowano

eee tam GT5.... DEAD NATION :slina: :slina:

Opublikowano

grałem w demo dead nation :)

Opublikowano

I po turnieju :)

Opublikowano

no i który byłeś ?

Opublikowano

no i który byłeś ?

6 z czasem 2:16.. Na więcej nie było już szans bo duże kolejki i zapisy byłe także nie było czasu się wkręcić więcej w tą kiere.

Wiem teraz że trzeba będzie kupić kierownice i trenować :naughty:

Do 1 miejsca brakło mi 5 s i spokojnie jest to odrobienia zwłaszcza że na padzie o 3s lepszy robię czas w domu od kolegi który wygrał.

Kraków się nie popisał bo 4 pierwsze miejsca należały do gości z innych miast :thumbdown:

Ale dobrze będę wspominać ten turniej bo zabawa była przednia :kox:

Z tego co zgarnąłem to koszulkę GT5, ramkę pod tablice rejestracyjną która jest dodawana w droższej wersji GT5, smycz GT5 oraz identyfikator licencji GT5 z wklejoną moją głową :polew:

img101p.jpg

Tu są fotki z Krakowa => http://www.facebook.com/#!/GranTurismo5RoadShow?v=photos

[br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 16:00_________________________________________________A ciekawostką były kopie GT5 jakie dawali za 3 pierwsze miejsca, nie w pudełku jak ori tylko w standardowym pudełku na płyty CD i co najlepsze płyta GT5 była biała z czerwonymi napisami mówiącymi że ta kopia nie jest przeznaczona do sprzedaży, prawdziwy unikat promo :naughty: hehe