Azunia Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 baba babie nie rowna sa tez konkretne i zdecydowane ktore ida do sklepu po to co potrzeba... no, masz szczęście ale za tą babe po uszach ci się należy :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 moja jest "w miarę" konkretna na szczęście :gwizdanie: a ja to zawsze jak idę po coś do sklepu to wracam z czymś innym
Azunia Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 moja jest "w miarę" konkretna na szczęście :gwizdanie: a ja to zawsze jak idę po coś do sklepu to wracam z czymś innym a mówią że takie są kobiety
variocustoms Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 shopping to ostatnia rzecz którą robię z przyjemnością, no chyba, że elektronika + moto
Piechol Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 moja jest "w miarę" konkretna na szczęście :gwizdanie: a ja to zawsze jak idę po coś do sklepu to wracam z czymś innym a mówią że takie są kobiety mylisz pojęcia kobiety idą do sklepu cholera wie po co i wszystkiego dotykają, to fajne, tamto też itd. a ja idę do sklepu np. po kurtkę, zobaczę buty, kupuje i wracam do domu na piwo
Azunia Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 moja jest "w miarę" konkretna na szczęście :gwizdanie: a ja to zawsze jak idę po coś do sklepu to wracam z czymś innym a mówią że takie są kobiety mylisz pojęcia kobiety idą do sklepu cholera wie po co i wszystkiego dotykają, to fajne, tamto też itd. a ja idę do sklepu np. po kurtkę, zobaczę buty, kupuje i wracam do domu na piwo zle mnie zrozumiałeś. Chodzi mi o to że kobiety też tak robią, ale równeż tak, że kupują jedno i drugie. Dobrze że ja nie kupuję tego, co nie jest mi potrzebne :gwizdanie:
Piechol Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 butów nigdy za wiele koniec tematu
Azunia Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 butów nigdy za wiele koniec tematu szczególnie wiosną i jesienią, jak jedne przemokną to są drugie
Iverson Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 dlatego się cieszę , że ktoś wynalazł sklepy internetowe
Madas Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 ja tam lubię czasem zaszaleć w sklepie
Piechol Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 ja tam lubię czasem zaszaleć w sklepie z żoną w przymierzalni?
Iverson Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Ktoś może chce się zamienić : mam zapas ori audi alu 15" ale założyłem hamulce pod 312mm i 15 mi nie wejdzie i potrzebuję feli 16" , jest jakiś chętny
Madas Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 ja tam lubię czasem zaszaleć w sklepie z żoną w przymierzalni? z koleżanką :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 ja tam lubię czasem zaszaleć w sklepie z żoną w przymierzalni? z koleżanką :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Jeżeli się nie pomyliłem, to widziałem dzisiaj Pawła jak jechał w kierunku Poznania w okolicach Pleszewa.
variocustoms Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Iver mogę Ci sprzedać fele 16'' ori z b dobrymi oponami zimowymi, jak by co to PW
Madas Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Jeżeli się nie pomyliłem, to widziałem dzisiaj Pawła jak jechał w kierunku Poznania w okolicach Pleszewa. którego Pawła ?
Yelo Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 którego Pawła ? Paweł_Poznań, czarna B6 Avant ze znaczkiem S4, jechał sznur aut i nie zdążyłem kierowcy dojrzeć.
Iverson Opublikowano 26 Listopada 2009 Opublikowano 26 Listopada 2009 Juz dawno jej nie ma , poszła do żyda
Rekomendowane odpowiedzi