Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: dobly z ranca lobuzy :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Styczeń 2010, 07:25_________________________________________________

i jak tam remont ... ja już prawie po remoncie magazynku :evil: zostały jeszcze tylko panele :naughty:

idzie AAdamie jak quwie w deszcz, wymazalem na nowo postawiona scianke sufit i sciany 75kg gipsu szpachlowego. niestety tak wygladaja sciany w tych starych domach. zagruntowane wszystko i dzis maluje sufitek na bialo i z........ z tapetowaniem. niech sie to juz konczy bo powoli mnie to zaczyna wnerwiac :chytry:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bry:

stwierdzam ze ten kto wymyslil prace powinien dostac kulke w leb... a o wynalazcy budzika juz nie wspomne...

Opublikowano

ten drugi moze byc ale temu pierwszemu sam bym gardelko pocioll :decayed:[br]Dopisany: 25 Styczeń 2010, 07:47_________________________________________________spadam po buleczki i chlebek ,bede pozniej

Opublikowano

Dobry!

Dzisiaj mój samochodzik ledwo co odpalił. Już nawet kontrolka oleju się włączyła, ale przetrzymałem go jeszcze chwile, pokasłał i zapalił.

Opublikowano

siemka :hi:

mój już trzeci dzień pali z kabli... całe szczęście że mrozy się kończą to może i akuś wytrwa tą zimę :mysli: podobno od dzisiaj ma być już coraz cieplej :)

Opublikowano

No elo :hi:

Ja jako skromny świeżak :embarrassed: może w końcu odważe się zjawić :) Mam nadzieje że nie zjecie mnie swoimi opiniami :gwizdanie: heh

pozdro :)

Opublikowano
:hi: morning -23 u mnie hyhy , strucel pali choć weekend nie ruszany :naughty:
Opublikowano

cześć wszystkim :hi:

mój pali bo w garażu :)

Opublikowano
:hi: mój też pali jak na razie :)
Opublikowano

kto zna kogoś w Poznaniu co sprzedaje drzwi gerda z montażem ?

Opublikowano

No elo :hi:

Ja jako skromny świeżak :embarrassed: może w końcu odważe się zjawić :) Mam nadzieje że nie zjecie mnie swoimi opiniami :gwizdanie: heh

pozdro :)

Spoko nie bedziesz sam .... :naughty: też zadebiutuje pierwszy raz w tym klubie :kox:

Opublikowano

No to jakieś pocieszenie jest hehe ;p

Ok a teraz mam pytanko.....kto by był tak uprzejmy i podpioł mi kompa pod autko....chciałbym wykonać mała diagnostyke furki a także sprawdzić czy mam dobry kąt w trysku...Od czasu do czasu bryczka mi zatelepie na zimnym...a świeczki raczej ok.

Oczywiście nic za darmo :)

Chce sie w końcu za to zabrać mam troszke czasu a ja ogólnie zielony jestem w tych sprawach jeszcze :)

Pozdro ;)

Opublikowano

Rafał wpadnij na spota ... zazwyczaj ktoś ma Vaga więc myślę że ktoś zrobi Ci diagnostykę ....

Opublikowano

Aha no dzięki za info ;)

Rozumiem że zlocik macie na bukowskiej w king crosie??

Opublikowano

spocik jest na Bukowskiej w KC .... zlociki są ogólnopolskie :)

Opublikowano

No to już teraz widzę, że nie będę sam jako świeżak... oczywiście o ile uda mi się dotrzeć bo będę w tracie i nie wiem czy obróce do 16-tej...

:)

Opublikowano
:hi::decayed:
Opublikowano
:hi: a więc tak, 50 km jechałem bez ogrzewania :wallbash: silnik non stop nie dogrzany, wchodzę na produkcję a tam zamiast 50 osób tylko 5 bo rano było -11 na hali i chłopacy się zwinęli na chaty :wallbash:
Opublikowano

Cześć, Vario Ty już do Kalisza się przeniosłeś czy jeszcze nie?