Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powitanko :bry:[br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 09:59_________________________________________________

dobry wieczor :hi:[br]Dopisany: 12 Marzec 2010, 23:25_________________________________________________

Słuchajcie jest jakis sens przeczyszczenia ,,Odmy" ?? Niedługo będe olej zmieniał i tak sie zastanawiałem czy by odrazu nie powiedzieć żeby mi wyczyscili przyokazji tą odme ....co myślicie?

w 1,9 mozna sobie przeplukac pokrywe glowicy benzyna najpierw zwykla pozniej ektrakcyjna, jednak watpie w powodzenie, raczej wymiana i tylko na nowa.

a co sie dzieje?

No nic się nie dzieje....chyba pomyliłem pojęcia :gwizdanie: ale sorki za dobry w mechanice nie jestem hehe :D Chodzi mi dokładniej o rure od intercoolera co łączy turbawke....Czasem się spoci turbo i widac jakie ilości oleju...chciałem to wyczyscic i na nowo przykręcic ten wąż.A tak wszystko ładnie tyka ;):cool1:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to samo pomyślałem jak ciebie zobaczyłem

:decayed:

:naughty:

inauguracja F1, niedlugo kwalifikacje Bahrajn

Opublikowano

Musashi wyslij mi fotke na pw bo quwa nie wiem czy cie poznam :kox::polew:

Opublikowano

Chodzi mi dokładniej o rure od intercoolera co łączy turbawke....Czasem się spoci turbo i widac jakie ilości oleju...chciałem to wyczyscic i na nowo przykręcic ten wąż.A tak wszystko ładnie tyka ;):cool1:

nie wiem czy ma to sens. jak juz to czyscic razem z IC ale tylko gdy nie spelnia swojej fukcji czyli nie chlodzi odpowiednio powietrza doladowanego.

[br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 10:21_________________________________________________

uuuuuuuuuuuu, na fotke moglbys dlugo czekac :kox:

Opublikowano

Fan...do kiedy masz kasperskiego ?? :cool1: Bo mi za 18 dni wygasa licencja.... :naughty:

Opublikowano

siema z rana :hi:

potwierdzam :kox:

Opublikowano

siema z rana :hi:

:hi:

potwierdzam :kox:

:hi:
Opublikowano

wlasnie wszamalem sniadanko , witam kolegow :hi:[br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 10:41_________________________________________________jeszcze tylko zestaw koxow lykne :kox:

Opublikowano

wlasnie wszamalem sniadanko , witam kolegow :hi:

ja w nocy zjadłem dwie tortille i chyba obiad dopiero zjem :decayed:

Opublikowano

w nocy??? :mysli::cool1:

lece na zakupy. postaram sie zajrzec pozniej :naughty:[br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 10:52_________________________________________________

jeszcze tylko zestaw koxow lykne :kox:

a jak tam, rewolucje byly w trasie, czy sie obylo bez? :mysli:

Opublikowano

wlasnie wszamalem sniadanko , witam kolegow :hi:

w nocy? :shocked:

Opublikowano

a co takiego dziwnego, że w nocy? :mysli: po piwie zawsze się chce jeść... :wink4:

Opublikowano

a jak tam, rewolucje byly w trasie, czy sie obylo bez? :mysli:

dalem rade dojechac do poznania bez przygod :decayed:[br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 10:57_________________________________________________

a co takiego dziwnego, że w nocy? :mysli: po piwie zawsze się chce jeść... :wink4:

ja w nocy raczej piwo zagryzam nastepnym piwem :>[br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 10:59_________________________________________________niestety nastepne piwo bede mogl siorbnac w przyszla niedziele :confused4:[br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 11:00_________________________________________________a przez ten tydzien zamiennikiem piwa jest refastin,duomox,clindamycin-mip i lactiv. smakiem wcale go nie przypominaja :confused4::polew:[br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 11:05_________________________________________________gdzie sie wszyscy podziali? :mysli:

Opublikowano

siema wszystkim po raz drugi co tam kużwa słychac :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

siema wszystkim po raz drugi co tam kużwa słychac :gwizdanie: :gwizdanie:

czesc Marcin wszystko chyba :good:[br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 11:31_________________________________________________chyba musisz dokleic inna fotke w podpisie :evil:[br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 11:32_________________________________________________musze spidalac do .......... zraz bede :no:

Opublikowano

Doberek, miałem dziś lecieć na hamownie sprawdzić wynalazka, ale niestety najprędzej za tydzień :confused4:

Opublikowano

niestety czasami plany sie zmieniaja :wink4:[br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 11:45_________________________________________________jutro chyba podaruje sobie te koxy bo nie podolam 800 km :confused4::mysli:[br]Dopisany: 13 Marzec 2010, 11:52_________________________________________________co wy wszyscy w marketach siedzicie? :mysli:

Opublikowano

co wy wszyscy w marketach siedzicie? :mysli:

niet :wink4: ja śniadanie jadłem jednak :naughty:

Opublikowano

a jednak zglodniales :polew:

Opublikowano

a jednak zglodniales :polew:

tak jakoś wyszło, będzie później obiad dziś :decayed: