Rako Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 a nic niewiem na ten temat.... [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 15:59_________________________________________________może lepiej przełożyc spota....do nastepnego tygodnia wszystko lepiej ochłonie....Ale to moje zdanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 czy to prawda że sklepy wielkopowierzchniowe jutro są zamknięte ? :mysli: gdzie, żeś to wyczytał? może tak być w sumie... to spotykamy się gdzieś w ogóle czy przekładamy? jak nie będzie padać to ja bym był za spotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantastic Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 czy to prawda że sklepy wielkopowierzchniowe jutro są zamknięte ? :mysli: kto ma najbliżej do KC mógłby jutro bryknąć i sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glovash Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 i zaś pada ... Czy też tak macie, że jak umyjecie auto to pada?? czy tylko ja mam to szczęście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 i zaś pada ... Czy też tak macie, że jak umyjecie auto to pada?? czy tylko ja mam to szczęście? myśle że nawet byłoby dziwne jakby dzisiaj nie padało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glovash Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 i zaś pada ... Czy też tak macie, że jak umyjecie auto to pada?? czy tylko ja mam to szczęście? myśle że nawet byłoby dziwne jakby dzisiaj nie padało.... no już od 3 dni miało padać... ciekawe jak jutro będzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 i zaś pada ... Czy też tak macie, że jak umyjecie auto to pada?? czy tylko ja mam to szczęście? myśle że nawet byłoby dziwne jakby dzisiaj nie padało.... no już od 3 dni miało padać... ciekawe jak jutro będzie ... wiesz deszcz to dzisiaj akurat najmniejszy problem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 - smutny dzień, z tego co wiem to na 100% M1 jest zamknięte z powodu żałoby narodowej więc jak znam życie to i KC i inne centra też, może jednak spota przełożyć na następny tydzień, może i pogoda będzie lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 - smutny dzień, z tego co wiem to na 100% M1 jest zamknięte z powodu żałoby narodowej więc jak znam życie to i KC i inne centra też, może jednak spota przełożyć na następny tydzień, może i pogoda będzie lepsza zgadzam się z Vario... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drosdek Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Jutro Galeria Pestka jest nieczynna pewnie tez KC będzie nieczynne. Jeśli ma być spot to tylko na dworze gdzieś. Parking strzeżony nie wchodzi w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 witam ja też bym był za przełożeniem bo może byc zamknięte jutro wszystko ,lepiaj za tydzień jak wszystko sie ustabilizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 nie lepiej sobie odpuścić...??na tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 jeżeli Pestka jest zamknięta to KC pewnie też .... co robimy zatem [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2010, 17:42_________________________________________________http://www.kingcrossmarcelin.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 no chyba przekładamy na 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 może być na 18.04 ale wiedzcie że w odwiedziny do nas wybiera się ekipa Kujawsko-Pomorska .... planowali na 25.04 lecz w tym układzie może przełożą .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wentyl Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 może być na 18.04 ale wiedzcie że w odwiedziny do nas wybiera się ekipa Kujawsko-Pomorska .... planowali na 25.04 lecz w tym układzie może przełożą .... no to trzeba do nich puścić info to może uderzą do nas 2.05 jak co sam nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glovash Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 dzwonił do mnie kierownik... Stary Browar też jutro nieczynny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechol Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 to co: odpuszczamy na bank czy patrzymy na pogodę jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vito_ Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Chyba, że jakiś Macdonald? Wsumie i tak bez auta jestem, po tym jak skrzynia się sypła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rako Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ja osobiście byłbym za 18....no ale decyzja musi być jednogłośna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi