Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

doberczak :hi:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 08:58_________________________________________________co to panowie za cisza zranca :mysli:, niech mowia i sie nie wstydza :cool1:

:hi: :>
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czesc malenstwo [br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 09:03_________________________________________________co tam u ciebie slychac?

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

czesc Marcinie[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 09:04_________________________________________________dzis w pl z tego co widze to nawet chleba nie kupicie :mysli:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 09:06_________________________________________________hmm , moze ktos sapnie w celu przerwania tej ciszy :naughty:

Opublikowano

czesc Marcinie[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 09:04_________________________________________________dzis w pl z tego co widze to nawet chleba nie kupicie :mysli:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 09:06_________________________________________________hmm , moze ktos sapnie w celu przerwania tej ciszy :naughty:

to może ja ? :naughty:
Opublikowano

A chciałęm na film jechać.... :wink4: i nieczynne....

a po za tym co tam ludziska u mnie pierwsze 6 kanałów leci to samo...

Opublikowano

chleba moze nie, ale alkohol u Mnie tak :evil:

Opublikowano

a po za tym co tam ludziska u mnie pierwsze 6 kanałów leci to samo...

Trochę z tym przeginka... bo na TVN Turbo i TVN Style nawet to leci...

nie mówię, na 3-4 kanałach OK, ale u mnie na 25 z 40...

Opublikowano

ale sie rozgadalas :naughty:

Opublikowano

ale sie rozgadalas :naughty:

cały czas rozmawiam :wink4::naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty::wink4:
Opublikowano

chleba moze nie, ale alkohol u Mnie tak :evil:

przeciez zawsze wiedzialem ze na Ciebie mozna liczyc[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 09:34_________________________________________________rozumiem Adamie ze sam szarpiesz,czy tez moze masz pracownice :mysli:

Opublikowano

oczywiscie ze pracownice :tongue4:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 09:44_________________________________________________Ja to tu malego kaca lecze w domu :decayed:

Opublikowano

oczywiscie ze pracownice :tongue4:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 09:44_________________________________________________Ja to tu na malego kaca lecze w domu :decayed:

ja planuje dzis cos siorbnac :kox:, tylko nie wiem czy mi czasu starczy :decayed:

Opublikowano

Ja juz nie pije :naughty:

Opublikowano

Ja juz nie pije :naughty:

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 09:53_________________________________________________mnie mozesz oklamac ale samego siebie oklamywac :mysli:. bedziesz mial ciezki grzech :naughty:

Opublikowano
:mysli: :mysli: :kox:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 09:57_________________________________________________narazie wazne ze mam taki zamiar :tongue4:
Opublikowano

:mysli: :mysli: :kox:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 09:57_________________________________________________narazie wazne ze mam taki zamiar :tongue4:

a to juz cos :tongue4:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 09:59_________________________________________________ide na sniadanko[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 10:00_________________________________________________pozniej wpadne

[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 10:00_________________________________________________milego dzionka wszystkim zycze

Opublikowano

oczywiscie ze pracownice :tongue4:[br]Dopisany: 11 Kwiecień 2010, 09:44_________________________________________________Ja to tu malego kaca lecze w domu :decayed:

adas w firmie zajmuje sie tylko kontrola techniczna sprzedawanego asortymentu. co wieczor badania, badania, badania,......... :cool1:

............... a rano kac :decayed:

Opublikowano

:tongue4:

jak tam Marcinku czujniki ? :naughty:

Opublikowano

:tongue4:

jak tam Marcinku czujniki ? :naughty:

zaraz ci podesle, nra :cool1: