Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukaj -35mm albo ori 1BE... poczytaj na forum, dużo jest info na ten temat...

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No właśnie czytam i czytam, a jestem kompletnie tępy z tego tematu... Gdyby ktoś miał chwilę i dał radę poszukać czegoś na allegro do mnie to naprawdę bylbym wdzięczny.

Opublikowano

też spadam ... do juterka :)

Opublikowano

:hi:

wlasnie z Kalisza wrocilem :gwizdanie:

Opublikowano

Do juterka Dobranoc i licze na pomocną dłoń :)

Opublikowano

wlasnie z Kalisza wrocilem :gwizdanie:

a ja z niemców -ale zorany jestem, 1500km w 12 godz,

Opublikowano
:hi: A ja z pracy spijam browara i Idę spać czuje sie jak Beduin :kox:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 01:30_________________________________________________Ej mam pytanko jeszcze moge zaprosić z poprzedniego klubu czyli audi80.pl na spot 25 może ktoś by chciał podjechać sobie też ... :gwizdanie: a zawsze fajniej jak wiećej ludzi wpadnie mysłe... :naughty:
Opublikowano

witka :hi:

Opublikowano
Opublikowano

kapelusze z głów :> :notworthy:

Opublikowano

auta tak naprawdę nie giną bez powodu.... jak ginie jedno auto to za chwile ginie kolejne... zazwyczaj to jest większe zlecenie i ginie kilka aut... no chyba, że chodzi np o jakiegoś "wypasa" który jest śledzony przez długą drogę i ginie jak jest pozostawiony na dłużej...

z tego co sobie po kradziezy analizowalem, to jakis czas wczesniej rozne, nie lokalne, samochody pojawialy wieczorami w zasiegu, widoku chaty.[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 07:58_________________________________________________

kapelusze z głów :> :notworthy:

a ty co tak wczesnie zawsze wstajesz? :naughty:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 07:58_________________________________________________

u mnie na Grunwaldzkiej lawetka raczej nie wchodzi w grę :wink4: trudno by było im być niezauważonym[br]Dopisany: 12 Kwiecień 2010, 22:49_________________________________________________zresztą po mojej juchcie policja jakoś wzmożyła patrole u nas, bo zaczęli się sporo kręcić

no, no, na miesiac, dwa. u mnie bylo to samo. :kwasny: co jakis czas do nich dzwonie, pokreca sie jakas chwile i do kolejnego zgloszenia znow cisza. :kwasny:[br]

Opublikowano

siemka :)

Opublikowano

siemka :)

Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 08:01[/size]_________________________________________________

kumpel z pracy kupił ostatnio paska 1.9TDI ...

pojechał do swojego mechanika - wymienił rozrząd, wszystkie filtry, olej, jeden przegub , jakąś rułę od turbo - 7h roboty ...

cena coś ok 170PLN

ceny części .. taniej niż IC

śmialiśmy się że taniej tam pojechać .. wziąć najlepszy możliwy hotel i jedzenie na cały dzień i wyjdzie taniej niż w Poznaniu ;)

dzwoniłem ostatnio do jednego warsztatu w kwestii klimy w Poznaniu:

- uzupełnienie płynów ustrojowych .. prawie 200PLN

- odgrzybianie prawie tyle samo :D

niedawno musialem naprawic klime w swojej B7. padl skraplacz.

serwisant umowil sie ze wymiana skraplacza wyniesie 120 + 150 napelnienie ukladu.

przyjezdzam po odbior, krzyczy mi 300, poniewaz duzo pracy ze zdjeciem zderzaka bylo.

ogladam auto a zderzak zalozony tak, ze pomiedzy maske a gril, mozna bylo caly palec wsadzic. mowie grzecznie ze zderzak do poprawki, a on na mi wciska ze tak bylo. ze on nic z ustawieniem nie ruszal.... :kwasny: :kwasny: :kwasny:

podsumowalem jego fachowość i zabralem szybko autko z niebezpiecznego miejsca. dobrze ze to tylko klima :no:

musialem stracic czas i sam sobie to ustawic :kwasny:

Opublikowano

niedawno musialem naprawic klime w swojej B7. padl skraplacz.

serwisant umowil sie ze wymiana skraplacza wyniesie 120 + 150 napelnienie ukladu.

przyjezdzam po odbior, krzyczy mi 300, poniewaz duzo pracy ze zdjeciem zderzaka bylo.

ogladam auto a zderzak zalozony tak, ze pomiedzy maske a gril, mozna bylo caly palec wsadzic. mowie grzecznie ze zderzak do poprawki, a on na mi wciska ze tak bylo. ze on nic z ustawieniem nie ruszal.... :kwasny: :kwasny: :kwasny:

podsumowalem jego fachowość i zabralem szybko autko z niebezpiecznego miejsca. dobrze ze to tylko klima :no:

musialem stracic czas i sam sobie to ustawic :kwasny:

a już chciałem do Ciebie dzwonić o namiar na tego magika żeby mi klimę pouzupełniał ... :)

Opublikowano

a już chciałem do Ciebie dzwonić o namiar na tego magika żeby mi klimę pouzupełniał ... :)

mam dobrego uczciwego jegomoscia. jezeli chcesz zorganizuje namiary.

Opublikowano

dzien doberek :hi:

Opublikowano

Witam,

Właśnie w radiu usłyszałem, że pogrzeb pary prezydenckiej odbędzie sie w niedzielę 18.04.2010, znów może być problem ze SPOTEM...

Opublikowano

no chyba że na powietrzu albo przełożymy na 25 i zrobimy taki mega duży spocik :cool1: