Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nosił nie będe na plecach zwłok ale jak dobijesz jakoś do wrześni to :naughty: :gwizdanie:

ale ja w Pozku będę :wink4: tylko małe kółko byś musiał zrobić, bo z tego co wiem to Bukowską zwykle jeździsz :wink4:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mam kolegę który napełnia klimy oraz robi wszelkie naprawy ... ale nie wiem ile bierze za napełnienie ...

myslisz o tym co ja? :cool1:

Opublikowano

nosił nie będe na plecach zwłok ale jak dobijesz jakoś do wrześni to :naughty: :gwizdanie:

ale ja w Pozku będę :wink4: tylko małe kółko byś musiał zrobić, bo z tego co wiem to Bukowską zwykle jeździsz :wink4:

jężdże na spota pona 50kaemów w jedną stronę - małe kółko mi różnicy nie zrobi :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

Siemanko

Andzia_P na ul. Gwiaździstej jest fachman od alarmów, robiłem u niego kilka autek, jest bardzo OK, Pan Ziółecki nr tel: 618619069 - polecam go

Opublikowano

jezeli pogrzeb bedzie w niedziele, nie bedzie zadnych imprez, koncertow, nawet sklepy beda zamkniete, to troche nie bardzo spot... :cool1:

Opublikowano

jężdże na spota pona 50kaemów w jedną stronę - małe kółko mi różnicy nie zrobi :gwizdanie: :cool1:

to się dogadamy jeszcze jak coś :good: ja muszę lecieć, cya :)

Opublikowano

mam kolegę który napełnia klimy oraz robi wszelkie naprawy ... ale nie wiem ile bierze za napełnienie ...

myslisz o tym co ja? :cool1:

no chyba tak o Piciu .... mam nadzieję że on nie skopał Ci właśnie tego zderzaka :mysli: [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 14:16_________________________________________________

jezeli pogrzeb bedzie w niedziele, nie bedzie zadnych imprez, koncertow, nawet sklepy beda zamkniete, to troche nie bardzo spot... :cool1:

ogłosili w radio dzisiaj oficjalnie niby że jest w niedziele pogrzeb .... więc wszystko będzie pozamykane ...[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 14:17_________________________________________________

w sobotę mogę wpaść jak coś ...

ja też, ale autobusem :decayed:

moge cie zabrać po drodze :gwizdanie:

to i mnie zawiń po drodze ... tylko teraz gdzie się spotykamy o to jest pytanie :naughty:
Opublikowano

jak będzie ciepło i słonecznie to może ten Strzeszynek? albo Cytadela?

Opublikowano

Jeżeli ma być pogrzeb to nie ze względu, że wszystkie sklepy będą zamknięte poprostu nie wypada w taki dzień gdziekolwiek się spotykac, ale to moja opinia. :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: to co z tym spotem w końcu? :gwizdanie: może jakąś ankietę zrobić, bo tak to nie dojdziemy do ładu jeszcze długo... moim zdaniem niedziela odpada, ale nie widzę przeszkód żeby się spotkać w sobotę chociaż na godzinkę :wink4:
Opublikowano

za chwile każdy gdzie indziej pojedzie i tyle ze spota bedzie :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

za chwile każdy gdzie indziej pojedzie i tyle ze spota bedzie :gwizdanie: :tongue4:

próbuje tego uniknąć, ale pewnie tak będzie :naughty:

Opublikowano

trzeba podjąć jakąś decyzję :)

Opublikowano

Dobry :hi:

o kurde Pawciu sie pojawił - normalnie koty pozdychają :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

trzeba podjąć jakąś decyzję :)

może zrób ankiete :mysli:

Dobry :hi:

siemanko :) co tam?

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

cześć panie

Opublikowano

Wszystkie znaki na niebie wskazują że, spota trzeba znowu przełożyć, BTW chyba GP Chin jest w weekend :kox:

Opublikowano

Dzieki Madas za wspaniałe spotkanie i poznanie Nataszki spotkanie super jak zawsze w miłej atmosferze i szczerej wkoncu mogłem dokonczyc whisky poł roczna pozdrawiam i jeszcze raz dzieki :kox:[br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:12_________________________________________________hej

Fan i Nikus :>

Opublikowano

Dzieki Madas za wspaniałe spotkanie i poznanie Nataszki spotkanie super jak zawsze w miłej atmosferze i szczerej wkoncu mogłem dokonczyc whisky poł roczna pozdrawiam i jeszcze raz dzieki :kox:

to co Ty teraz abstynent jesteś że od pół roku Ci się alk uchował? :cool1::decayed: