Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zbieraj sie zbieraj no i powodzenia :good:

chyba będzie potrzebne :>
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ide po kawcie ,zaraz bede :good:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 07:43_________________________________________________jestem[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 07:55_________________________________________________spadam do prracy :disgust:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 08:11_________________________________________________milego dnia zycze[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 08:12_________________________________________________narson

Opublikowano

:hi: Dobry :decayed:

Zastałem Jolkę ? :polew:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 08:25_________________________________________________Widzę wszystkie Jolki uciekły :disgust::polew:

Opublikowano

:hi: :hi:

ja jestem :)

Opublikowano

Zastałem Jolkę ? :polew:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2010, 08:25_________________________________________________Widzę wszystkie Jolki uciekły :disgust::polew:

to pomyłka

Jolka już dawno tutaj nie mieszka :decayed::polew:

a może to byłą agnieszka :mysli: .....

e tam nie ważne

wszyscy wakacje mają czy jak ? :mysli::cool1:

Opublikowano

tak :decayed:

w piątek od rana lecę nad morze :gwizdanie:

Opublikowano

cześć,

czy ktoś wie gdzie w Poznaniu mogę założyć relingi na swojego avanta? Relingi kupiłem i potrzebny jest profesjonalny montaż.

proszę o podpowiedzi.

Opublikowano

cześć,

czy ktoś wie gdzie w Poznaniu mogę założyć relingi na swojego avanta? Relingi kupiłem i potrzebny jest profesjonalny montaż.

proszę o podpowiedzi.

zagadaj do Bart_S on zmieniał u siebie ....
Opublikowano

dobly :hi:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 07:33_________________________________________________wczoraj wieczorem mialem tutaj oberwanie chmury, masakra. nawet sygnal w tv mi zaniknol na jakas chwile :shocked:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 07:39_________________________________________________wstawac spiochy :cool1:

Opublikowano

:hi:

to pomyłka

Jolka już dawno tutaj nie mieszka :decayed::polew:

a może to byłą agnieszka :mysli: .....

e tam nie ważne

wszyscy wakacje mają czy jak ? :mysli::cool1:

O Jole pytał Cezary Pazura :tongue4:]

A Agnieszka faktycznie tutaj nie mieszka :decayed:

A tak to co tam wyspani ? :gwizdanie:

Opublikowano

zaraz bede musial spidalac do pracy :disgust:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 08:48_________________________________________________z tym wysypianiem to ostatnio srednio bywa :kwasny:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 08:49_________________________________________________uciekam, milego dzionka zycze[br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 09:08_________________________________________________narson

Opublikowano

siemanko wszystkim :hi: :hi:

Opublikowano

Witam wie ktos gdzie moglbym kupic do mojego autka kolko pasowe pompy wspomagania? Tylko nie serwis bo tam mi wolaja 200zl za to :blink: :blink:

Opublikowano

w INTER CARS :)

Opublikowano

w INTER CARS :)

dzieki :wink4:
Opublikowano

spoko :good:

Opublikowano

siema z rana :hi:

Opublikowano

czesc Łukasz, co tam?[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 08:18_________________________________________________musze spidalac do pracy i pewnie nie predko z niej przyjade do domu :disgust:[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 08:27_________________________________________________milego dzionka zycze wszystkim[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 08:28_________________________________________________narson