Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

co patrzysz z za okularów :cool1:

slonce razi :naughty:

ooo to Ty w Egipcie ? :naughty:

:hi: mi za malowanie klapy o powierzchni boiska policzył 500 więc zadowalająco, muszę jednak wcześniej kupić zamek, wie ktoś gdzie sprzedają klamki ew. zamki do ciężarówek?

a co Ci się stało ?
Opublikowano

wie ktoś gdzie sprzedają klamki ew. zamki do ciężarówek?

znajomy mial w żuku kłódke :decayed:

Opublikowano

nic się nie stało, muszę zamontować pokrywę paki taką sztywną ale nie ma zamka, Musa do B7 podobno kłódki też nieźle leżą :polew:

Opublikowano

nic się nie stało, muszę zamontować pokrywę paki taką sztywną ale nie ma zamka, Musa do B7 podobno kłódki też nieźle leżą :polew:

no ale na kierownice :decayed:

BTW. dzisiaj, stary browar, wyrwal mi zderzak :kwasny:

Opublikowano

to daj na power fix podobno dobry jest

Opublikowano
:hi: Witam kolegę z porannej trasy na Wrześnię. Przyznam, że pierwszy raz widziałem twoją furkę na żywo.Autko naprawdę robi wrażenie. Dźwięk z wydechu :good:
Opublikowano

a Tobie co się stało :shocked:
Opublikowano

:hi:

jak można wyrwać zderzak w allroadzie? :tongue4:

Opublikowano

:hi:

łomem :P

Opublikowano

ohkyomoon pewnie nie raz się jeszcze tam spotkamy :) o dźwięk dba Magnaflow i V8, szczerze to sam nie wiem jak brzmi na zewnątrz tj. z perspektywy innych użytkowników :mysli:

Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

dobry :hi:[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 07:52_________________________________________________co tam z ranca ?[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 07:56_________________________________________________ :kawa:

Opublikowano

to daj na power fix podobno dobry jest

dzisiaj jade na rozmowe, zobaczymy jak najbogatsi szanuja cudza wlasnosc i odpowiedzialnosc za szkody... :mysli::cool1:[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 08:25_________________________________________________dzien dobry :hi: [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 08:26_________________________________________________

w browarze w niektorych miejscach sa betonowe opory na kola, zeby zbyt daleko nie przejechac. opory sa wysokie i ich gorna czesc ma kszalt klina, jak najezdzasz nic nie widac, nic nie slychac. w pewnym momencie jak klin podniesie zderzak, i sie klin konczy zakleszcza sie bezglosnie, jak probujesz cofnac auto i uslyszysz chrup, jest po sprawie. :wallbash::kwasny:[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 08:30_________________________________________________

łomem :P

albo browarem :decayed:

Opublikowano

czesc Marcin, no to powodzenia w negocjacjach ale pewnie nie bedzie latwo wycisnac z nich sianko :mysli:

Opublikowano

czesc Marcin, no to powodzenia w negocjacjach ale pewnie nie bedzie latwo wycisnac z nich sianko :mysli:

sam jestem ciekawy, nawet nie chodzi tak o kase, tylko o zasady - jest szkoda, ktos odpowiedzialny, jest odszkodowanie :mysli:

- blad architekta, badz wykonawcy, dalej administratora, ze nie zainteresowal sie podchodzac widac golym okiem, ze cos jest nie tak, niestety podjezdzajac jest inna perspektywa. , jak widac sa wyzsze alroady od mojego, albo zwyczajnie audi ma dluzszy nawis przed kolami od innych aut, aby zderzak sie zakleszczyl. inne auta przycieraly sobie spod, pokleli i na tym sie skonczylo, u mnie wyszlo gorzej. w takich sytuacjach odpowiedzialnosc jest oczywista. kwestia czy beda chcieli z niej sie wywiazac.

Opublikowano

spidalam do pracy, milego dzionka zycze [br]Dopisany: 27 Październik 2010, 09:33_________________________________________________narson

Opublikowano

Musa: też tak miałem kilka razy, jednak wolno cofałem i słyszałem, że schodzi zderzak, to od razu do przodu :naughty:

Opublikowano

ach te koncerny i wszędobylska propagadanda ... kiedyś było fajniej:

http://www.eioba.pl/a134371/my_dzieci_tamtych_rodzic_w[br]Dopisany: 27 Październik 2010, 13:50_________________________________________________Porsche ;)

Opublikowano
:hi: :hi: