slo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 nie pamiętam już niestety. Jest nisko, ale tragedii nie ma. przyzwyczaiłem już się. Czyli wg Ciebie ile mam teraz mm niżej od serii 1ba ?
Bart-S Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 nie pamiętam już niestety. Jest nisko, ale tragedii nie ma. przyzwyczaiłem już się. Czyli wg Ciebie ile mam teraz mm niżej od serii 1ba ? Masz -60/-50
slo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 pasuje na drodze prostej jeszcze nigdy nie przytarłem, nawet przy szybkiej jezdzie po "pagórkach". Jedynie niektóre garby okrakiem trzeba..
variocustoms Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 przejedź się Slo od Wrześni na Pyzdry to zobaczysz co na niby prostej drodze można poobcierać
slo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 przejedź się Slo od Wrześni na Pyzdry to zobaczysz co na niby prostej drodze można poobcierać wole nie ale nie ma tragedii. jestem zadowolony
variocustoms Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 jak swoim tamtędy na Kalisz śmigałem znałem każdy centymetr drogi ale fakt teraz ta droga jest gorsza niż prawie 3 lata temu, za dużo TIRów tamtędy śmiga i rozjeżdżają faktycznie wiejskie drogi, nie przeznaczone do takiego ciężkiego taboru Slo, idziesz może na Motor Show z aparacikiem? koledzy, może wspólny wypad na targi?
slo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 jak swoim tamtędy na Kalisz śmigałem znałem każdy centymetr drogi ale fakt teraz ta droga jest gorsza niż prawie 3 lata temu, za dużo TIRów tamtędy śmiga i rozjeżdżają faktycznie wiejskie drogi, nie przeznaczone do takiego ciężkiego taboruSlo, idziesz może na Motor Show z aparacikiem? koledzy, może wspólny wypad na targi? Pewnie, że będę Tak było rok temu
variocustoms Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 fajny filmik, najlepsze jest A5 sportback w trybie serwisowym, trochę za mało laseczek na filmie
slo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 fajny filmik, najlepsze jest A5 sportback w trybie serwisowym, trochę za mało laseczek na filmie poprawie się w tym roku
slo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 http://mistrzowie.org//uimages/services/mistrzowie/i18n/pl_PL//201203/1332672018_by_JeSz.jpg?1332672018
Bart-S Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Wydaje mi się czy panel Audi jest obstawiony przez ekipę z AP?
slo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ja wiem tylko, że będzie Patryk ze swoimi ABT
Bart-S Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ja wiem tylko, że będzie Patryk ze swoimi ABT Ten czerwony sedan B8?
slo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ja wiem tylko, że będzie Patryk ze swoimi ABT Ten czerwony sedan B8? nii nie, Patryk Pachura ze Środy Wlkp. Tuner audi abt http://www.facebook.com/Pachura.Moto.Center
variocustoms Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 znam Patryka ale ceny za chip tuning to mają kosmos:whistling:, lepiej się śmignąć do Patryka vel Patrox do Ecu Project we Wrocławiu podobno ma być zlot Mustangów, coś dla mnie
Musashi Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 fajny filmik, najlepsze jest A5 sportback w trybie serwisowym, trochę za mało laseczek na filmie poprawie się w tym roku slo, na tego typu imprazach, samochody są dodatkiem, nie kobiety... ---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:14 ---------- BTW.... kiedy są targi? chetnie się wybiorę :kox:
slo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 to robimy jakis mini spot targowy rozumiem ? Patryk, pewnie.. wporzo gość. KIedyś robilem u niego filmik z porsche panamera w roli głównej heh
Musashi Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 to robimy jakis mini spot targowy rozumiem ? tylko kiedy to?
Rekomendowane odpowiedzi