variocustoms Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 targi startują chyba w piątek 13tego, zaraz sprawdzę dokładnie http://www.motorshow.pl/pl/ 13-15sty więc moim zdaniem najlepiej w sobotę 14stego iść kiedy nie powinno być mega tłumów
Adas Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 jak swoim tamtędy na Kalisz śmigałem znałem każdy centymetr drogi ale fakt teraz ta droga jest gorsza niż prawie 3 lata temu, za dużo TIRów tamtędy śmiga i rozjeżdżają faktycznie wiejskie drogi, nie przeznaczone do takiego ciężkiego taboruSlo, idziesz może na Motor Show z aparacikiem? koledzy, może wspólny wypad na targi? Pewnie, że będę Tak było rok temu filmik bajer może w tym roku się wybierzemy z kumplem na to
slo Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ja na pewno będę w piątek 13 dla prasy potem afterparty tych vipow smiesznych i prawdopodobnie w sobote też, zobaczę czy uda mi się zrobić cały materiał w piątek i w sobote fajrant
Musashi Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 jak swoim tamtędy na Kalisz śmigałem znałem każdy centymetr drogi ale fakt teraz ta droga jest gorsza niż prawie 3 lata temu, za dużo TIRów tamtędy śmiga i rozjeżdżają faktycznie wiejskie drogi, nie przeznaczone do takiego ciężkiego taboruSlo, idziesz może na Motor Show z aparacikiem? koledzy, może wspólny wypad na targi? filmik bajer może w tym roku się wybierzemy z kumplem na to patrzcie kto się odezwał...
variocustoms Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 turecki dostawca % BTW byłem dzisiaj blisko Turku
Musashi Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 no to dobra, sobota? o ktorej? lista chetnych. 1. Musashi 2. ???
Szy-mon Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jak wszystkim pasuje sobota to czemu nie.. a co do godz może koło 15tej?? lista chetnych. 1. Musashi 2. Szy-mon
Adas Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ja jeszcze się nie deklaruję ale kto wie
Pepin Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 na MotoShow ma być prezentacja Ferrari Jak Mustangi bendom to Oniak powinien być swoim wałem
variocustoms Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jak na targi to 15 duzo za pozno, 10-11 to optimum
Musashi Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ---------- Post added at 11:27 ---------- Previous post was at 11:23 ---------- no opcje są 2. sobota, połączyć z niedzielnym spotem, i zrobić go na targach. Godzina zdecydowanie wcześniejsza, żeby spokojnie sobie pooglądać również i furki 1. Musashi 2. Szy-mon 3. Slo 4. Vario
Piechol Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 też bym sobie "co nieco" pooglądał nie wiem tylko jak z czasem będę wyglądał...
Papuga Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ja niestety nie dam rady szybciej niż na 15 w sobotę ponieważ mam egzamin
Pepin Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 też bym sobie "co nieco" pooglądał nie wiem tylko jak z czasem będę wyglądał... taaa .. to że człowiek na diecie, to nie znaczy, że jadłospisu nie można przejrzeć
Brysio Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 panowie kiedy jest otwarta gielda czesci w poznaniu? czy jest to codziennie otwarte?
Banan Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 http://www.aw.poznan.pl/kiermasz/index.html z tego wynika że tak jak giełda
450yamaha Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Ktoś chętny na jakieś wieczorno-nocne jazdy po Poznaniu ? )
Rekomendowane odpowiedzi