variocustoms Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 pracowałem przy aucie i nagle mnie siekło, ból głowy nie do wytrzymania i chyba gorączka, nie wiem od czego, przez 2 godziny ledwo funkcjonowałem ale już jest lepiej
Musashi Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 musa, wrzuć foty lasek od hyundaia BTW Nawet nie wiedzialem jakiej marki jest stoisko
slo Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 musa, wrzuć foty lasek od hyundaia BTW Nawet nie wiedzialem jakiej marki jest stoisko :kox:
Musashi Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 chcemy wiecej !! ciekawe, że miały zróżnicowane spodenki
slo Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 chcemy wiecej !! ciekawe, że miały zróżnicowane spodenki a jak pamietam ? musa, kiedy bedziesz mial na miescu sprzet ?
Musashi Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 chcemy wiecej !! ciekawe, że miały zróżnicowane spodenki a jak pamietam ? musa, kiedy bedziesz mial na miescu sprzet ? dodałem fotke z panoramą spodenek
Musashi Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 narazie tyle relacja troche odbiegla od tematu, podobniez to byly targi moto, trzebaby wrzucic kilka furek
Madbar Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Cześć, te tańce w czarno różowych kreacjach, to definitywnie jest Mitsubishi... Natomiast ta druga laska od Yanosika, to jest totalna porażka.:facepalm:Możesz wymazać? Natomiast pozwolę sobie na dygresję, właśnie odnośnie Yanosika. Używamy tego w firmie i osobiście uważam, że jest świetny. Podaje czasem nierelane czasy dojazdów do celu, ale idealnie ostrzega przed fotoradarami, patrolami itd. dołączam się do apelu. Więcej zdjęć.....
Papuga Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 narazie tyle relacja troche odbiegla od tematu, podobniez to byly targi moto, trzebaby wrzucic kilka furek no wlasnie targi moto, a wam chlopaki tylko d*py w glowie :-P
drosdek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 No to dzisiaj żniwo było wielkie Upolowany Drosdek i Martinez w ciągu 5 minut 2 klubowe auta .. nawet kolor podobny a ja uważałem na psiarnie i za nimi powoli jechałem, aby oni mnie nie upolowali a tu jakiś cwaniak z czarnej B7 prawie chciał mi przed machę wjechać a potem trąbił ---------- Post dopisany at 10:12 ---------- Poprzedni post napisany at 10:10 ---------- narazie tyle relacja troche odbiegla od tematu, podobniez to byly targi moto, trzebaby wrzucic kilka furek no wlasnie targi moto, a wam chlopaki tylko d*py w glowie :-P no tak... niektóre fury były do d*py
Musashi Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Dzien doberek narazie tyle relacja troche odbiegla od tematu, podobniez to byly targi moto, trzebaby wrzucic kilka furek no wlasnie targi moto, a wam chlopaki tylko d*py w glowie :-P ano widzisz takie z nas zwierzaki :kox:
Musashi Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Cześć, te tańce w czarno różowych kreacjach, to definitywnie jest Mitsubishi... Natomiast ta druga laska od Yanosika, to jest totalna porażka.:facepalm:Możesz wymazać? Natomiast pozwolę sobie na dygresję, właśnie odnośnie Yanosika. Używamy tego w firmie i osobiście uważam, że jest świetny. Podaje czasem nierelane czasy dojazdów do celu, ale idealnie ostrzega przed fotoradarami, patrolami itd. dołączam się do apelu. Więcej zdjęć..... Mitsubishi? Slo dlaczego mnie wprowadzasz w błąd. nie wiem czy się Tobie laska nie podoba czy Yanosik, ale jeżeli laska, to ostro zaoponuję. Każda kobieta jest piękna.
drosdek Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Musa powiedziałbym coś na temat piękna... przemilczę jednak
slo Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Cześć, te tańce w czarno różowych kreacjach, to definitywnie jest Mitsubishi... Natomiast ta druga laska od Yanosika, to jest totalna porażka.:facepalm:Możesz wymazać? Natomiast pozwolę sobie na dygresję, właśnie odnośnie Yanosika. Używamy tego w firmie i osobiście uważam, że jest świetny. Podaje czasem nierelane czasy dojazdów do celu, ale idealnie ostrzega przed fotoradarami, patrolami itd. dołączam się do apelu. Więcej zdjęć..... Mitsubishi? Slo dlaczego mnie wprowadzasz w błąd. nie wiem czy się Tobie laska nie podoba czy Yanosik, ale jeżeli laska, to ostro zaoponuję. Każda kobieta jest piękna. myślałem, że te panie są z Hyundaia
Madbar Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Cześć, te tańce w czarno różowych kreacjach, to definitywnie jest Mitsubishi... Natomiast ta druga laska od Yanosika, to jest totalna porażka.:facepalm:Możesz wymazać? Natomiast pozwolę sobie na dygresję, właśnie odnośnie Yanosika. Używamy tego w firmie i osobiście uważam, że jest świetny. Podaje czasem nierelane czasy dojazdów do celu, ale idealnie ostrzega przed fotoradarami, patrolami itd. dołączam się do apelu. Więcej zdjęć..... Mitsubishi? Slo dlaczego mnie wprowadzasz w błąd. nie wiem czy się Tobie laska nie podoba czy Yanosik, ale jeżeli laska, to ostro zaoponuję. Każda kobieta jest piękna. myślałem, że te panie są z Hyundaia Własciwie, to może slo się nie pomylił, bo ta czarna fura na pierwszyszm zdjęciu to jest Mitsubishi ASX a potem biały to jest Nissan Quashquai, więc może i jakiś Hyundai też tam stał..... musa.....Czy ja napisałem że to dziewczę nie jest piękne? Mnie się zdjęcie nie podoba.......... Ale po dwóch lampkach wina, to w sumie możesz go nie usuwać....
Musashi Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 no to trzeba jasno pisac, krytyka mile widziana. BTW co za roznica co za fury tam staly
Rekomendowane odpowiedzi