Arkadiush Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2012 Jutro planujemy wyjazd do Pozka na zakupy świąteczne więc jak zorganizujecie spota to wpadniemy. To z góry uprzedzam, że w sklepach, jak to przed świętami jest MNÓSTWO ludzi i radzę zarezerwować sobie dwa razy więcej czasu niż się planuje!! to jutro i gdzie chcecie się spotkać? ---------- Post dopisany at 18:48 ---------- Poprzedni post napisany at 18:47 ---------- To kto może się jutro pojawić zależy o której Ja jestem obecnie na Piątkowie i do jutra jestem takżę może po obiedzie czy po? Zazwyczaj 16ta w KC nawet jest napisane w pierwszym poście aha no chyba że no takżę jak bede to zawitam o ile trafie bo nie znam Poznania może któryś z klubowiczów jedzie z Piątkowa ? ja mam samochód na parkingu strzeżonym także mile by było jakby ktoś podjechał
Hugo Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Pepin, a Ty co taki niebieski? może gdzieś podpadłem Osz, k**ew - dopiero zauważyłem... Coś przeskrobał? Rano chyba było normalnie ... nie wiem ... może za mało na forum jestem Wyszystko wróciło do normy Pepin pomarańczowy Coś się wysypało i zrobiło Pepina początkującym Ale Bart-S zadzwonił do mnie na czerwoną linię i ogarnąłem temat Karol, sorry za stres. 100zł za psychoanalityka oddam w BT
Arkadiush Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2012 to robimy listę 1. Arkadiush
Baartas Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 to robimy listę 1. Arkadiush 2. Bardzo możliwe Baartas
danielo Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 1. Arkadiush 2.Baartas 3.Maxcudo 4.daniel_sen4 5.Bart-S
slo Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 pytanko. Orientuje się ktoś jaka końcówka modułu BT działa z najnowszymi smartfonami ? Czy końcówka Q obsługuje większość współczesnych, nowych telefonów ?
Bart-S Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 pytanko. Orientuje się ktoś jaka końcówka modułu BT działa z najnowszymi smartfonami ? Czy końcówka Q obsługuje większość współczesnych, nowych telefonów ? Możesz spokojnie brać Q. Winaczako - ja na Poznań uderzam jutro o 9:00 więc przed Twoim wyjazdem możemy się spiknąć na Szwajcarskiej w M1. Jak coś to dzwoń: 691 643 630. Dopiszcie mnie do listy spotowej... Slo - jeśli się wybierasz to Twoje też ogarniemy.
slo Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Dzięki Bartek, będę szukał bo to fajny i stosunkowo tani mod. Mikrofon mam już pociągnięty, zostaje moduł, antena BT i kable si ? Tzn co ogarniemy ? Nie wiem czy będę jeszcze aa logi ok, dam znać
Arkadiush Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2012 1. Arkadiush 2.Baartas 3.Maxcudo 4.daniel_sen4 5.Bart-S no to jest jakaś ekipa może do nas wiecej dobije
Piechol Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ja bez zderzaka jestem i trochę wstyd mi jeździć także odpadam
Arkadiush Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ja bez zderzaka jestem i trochę wstyd mi jeździć także odpadam przyjedz :banan:
Maxcudo Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Ja bez zderzaka jestem i trochę wstyd mi jeździć także odpadam ja jeździłem bez zderzaka i grilla tydzień, a do tego codziennie pod uczelnia parkowałem mina ludzi stojących obok była bezcenna
winczako Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Bart-S, dziękówa, jak trochę podtrzeźwieje i się ogarnę to bede dzwonil
Arkadiush Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2012 Bart-S, dziękówa, jak trochę podtrzeźwieje i się ogarnę to bede dzwonil przyjedź na spota a nie
Rekomendowane odpowiedzi