Pepin Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Panowie, a macie kogoś, kto ogarnia płyty do navi? Chodzi mi tylko o Polskę, ale musi być na CD oraz jako RTI, taką do Volvo potrzebuje, a niestety nowych nie ma, bo wszystko na DVD, a mój z 2000r ma navi na CD i Polska jest niedostępna poszukaj na peb.pl
Arkadiush Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2013 dobry Witamy Panią na forum WLKP
Maxcudo Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Panowie, a macie kogoś, kto ogarnia płyty do navi? Chodzi mi tylko o Polskę, ale musi być na CD oraz jako RTI, taką do Volvo potrzebuje, a niestety nowych nie ma, bo wszystko na DVD, a mój z 2000r ma navi na CD i Polska jest niedostępna poszukaj na peb.pl niestety pusto
variocustoms Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Maxcudo ja mam do Merca na CD ale 2010 Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
variocustoms Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Cholera wie, wiem, że pod stary system jest, zerknę jakie ma rozszerzenie i dam znać Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Maxcudo Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Cholera wie, wiem, że pod stary system jest, zerknę jakie ma rozszerzenie i dam znaćVario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip dzięki
Arkadiush Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2013 Arek, i jak kluczyk ? ogarnięty działa działa Bartek dzięki
variocustoms Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Max sprawdzę jutro bo nie miałem siły kompa włączyć Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip
Bart-S Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Arek, i jak kluczyk ? ogarnięty działa działa Bartek dzięki NP
Rekomendowane odpowiedzi