Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no może ogólne przemęczenie bo zapracowany jesteś na maxa,musisz czasem odpoczywać

robimy spoty regularne umawiane z wyprzedzeniem min tygodniowym ?

Lista na tydzień przed spotem to fajny pomysł - no i jest super miejscówka u Vario :decayed:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

u mnie niestety deklaracja tydzień przed nie zda egzaminu raczej, ale mogę spróbować.

Bart-S, przypomnij mi co jest potrzebne do kiery multifunkcji z B7 ? oprócz kiery i jaśka.. i jak to wygląda pieniężnie ?

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano
u mnie niestety deklaracja tydzień przed nie zda egzaminu raczej, ale mogę spróbować.

Bart-S, przypomnij mi co jest potrzebne do kiery multifunkcji z B7 ? oprócz kiery i jaśka.. i jak to wygląda pieniężnie ?

Moduł kierownicy Q - jakieś 180zł i taśma A lub B (jakieś 80z). Obie rzeczy dostaniesz u Siemiana. Do tego w ASO adapter do airbaga 4E0 972 133 - 15zł. Reszta to już montaż i kodowanie.

Opublikowano

czaję, czyli oprócz kiery i poduchy ~ 300zł.

Bo fajna kiera jest na allegro wielofunkcyjna kierownica Audi S4 OKAZJA !! (2952544618) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., poducha z 400, czyli całość ~900 - 950zł

Tak sobie głośno myślę :)

Tylko najgorsze że nie wiadomo co się dzieje podczas dzwona..

Opublikowano

Bo fajna kiera jest na allegro wielofunkcyjna kierownica Audi S4 OKAZJA !! (2952544618) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., poducha z 400, czyli całość ~900 - 950zł

Kalkulacje prawidłowe - a co do "co się dzieje podczas dzwona" = na swoją odpowiedzialność.

Opublikowano

Slo a kiera od Pumy nie dotarła?

Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip

Opublikowano

dobranoc :)

Opublikowano
dobranoc :)

Dobranoc Karolu :decayed:

Opublikowano

Ja też zastanawiam się nad kierą multi + tempomat + fis, choć ostatnio też zaczął mi chodzić po głowie mod związany z audio...może bose sam nie wiem co byłoby lepsze. Może jakieś wasze sugestie??

Opublikowano

Ja też zastanawiam się nad kierą multi + tempomat + fis, choć ostatnio też zaczął mi chodzić po głowie mod związany z audio...może bose sam nie wiem co byłoby lepsze. Może jakieś wasze sugestie??

No cóż, BOSE na pewno będzie bezpieczniejsze :grin: Inna jest też cena... Jak widzisz kilka postów temu slo wrzucał przykładową aukcję z allegro = 600zł za komplet głośników i wzmaka. Na kierę musisz liczyć między 1200 a 1800zł (zależnie od stanu poduszki i obręczy).

---------- Post dopisany at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany at 23:49 ----------

...no chyba, że to ma być bezpieczny mod z części przeznaczonych dla B6. Poduszka MF 300zł, moduł 150zł i taśma 80zł. Manetki to 120zł.

Opublikowano

Niestety nie..

Opublikowano

Niestety nie..

Zaraz to załatwię...

Opublikowano

Niestety nie..

Zaraz to załatwię...

spokojnie, wszystko pod kontrolą. Siano zwróci..

No a ta kiera trochę kosztowny mod.. Na razie chciałem zwykłą 3-ramienną od B6.

Opublikowano

witam i zarazem żegnam :hi:

właśnie kładę się spać, bo o 4 wstaje i jadę do Czech na narty :jerk:

do usłyszenia za 4 dni.

Pozdro! :good:

P.S Vario chyba będę miał klienta na dip :decayed: Siory Ibiza cała :naughty:

Opublikowano
witam i zarazem żegnam :hi:

właśnie kładę się spać, bo o 4 wstaje i jadę do Czech na narty :jerk:

do usłyszenia za 4 dni.

Pozdro! :good:

P.S Vario chyba będę miał klienta na dip :decayed: Siory Ibiza cała :naughty:

Baw się :banan:

Opublikowano

Max, to super, odezwij się jak wrócisz to ustalimy szczegóły

Vario Customs - zmiana koloru auta powłokami Plastidip

Opublikowano

Witam z rana

No cóż, BOSE na pewno będzie bezpieczniejsze :grin: Inna jest też cena... Jak widzisz kilka postów temu slo wrzucał przykładową aukcję z allegro = 600zł za komplet głośników i wzmaka. Na kierę musisz liczyć między 1200 a 1800zł (zależnie od stanu poduszki i obręczy).

---------- Post dopisany at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany at 23:49 ----------

...no chyba, że to ma być bezpieczny mod z części przeznaczonych dla B6. Poduszka MF 300zł, moduł 150zł i taśma 80zł. Manetki to 120zł.

Dzięki Bart-S za odp. jeszcze się zastanowię co wybrać na razie i tak za zimno żeby cokolwiek rezać, to co wrzucił slo o ile kojarzę jest do avanta, a ja potrzebuję do sedana, ale to chyba tylko różnica w mocowaniu wzmacniacza prawda??

Opublikowano

doberczak :hi:

Opublikowano
:hi: