Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:siema:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Bart-s zostawiłeś odśnieżarkę :)

Opublikowano

Cześć,

Dzięki za spota. Gwerty, raz jeszcze serdeczne dzieki za kalendarz. I zaraz po kolei. Jak słusznie Adaśko zauważył, ruch tu, jak na Marszałkowskiej. Aż mie się telefon zagrzał otwierajac po kolei te 5 stron od spota w niedziele....., jak za dawnych czasów..... łezka w oku. Ale to dopiero było podłe, żeby nie wspomnieć, że się na kolejnego spota w poniedziałek umawiacie:facepalm:. Taki spocior przegapiony..... Człowiek sobie spokojnie pracuje cały dzień po Bożemu, nie zagląda na spota, bo w pracy jest, a ci tu spiskują...... A propos nawigacji, to juuupi, wszystko śmiga, więc chyba jest w tej chjwili 5:1. Pepin odwalił kawał dobrej roboty, tylko laser u mnie był zapierdzielony w trzy d..py.Normalnie było gołym okiem widać syf i zamglenia. Wczoraj została przeprowadzona operacja na otwartym RNS-ie i potem śmignęlo wszystko, aż mi dech zaparło w piersiach. Dziś rano przetestowane "Speed cameras" po drodze do pracy..... A jakby ktos był zainteresowany IPA do czyszczenia lasera, to wiem, gdzie można to zdobyć w wygodnych ilościach za psie pieniądze. Np ja wczoraj nabyłem 100 ml za 5,99 w atomizerze. He, he, he dojazd kosztował mnie więcej niż sam preparat. Potem wyjmaki, śrubokręciki patyczki do uszu i już. Całość trwała może 30 minut. Aha, RNS-E z 2006, więc niby już ten nieawaryjny, ale jak widać syf na takich też osiada.

Opublikowano

Bart-s zostawiłeś odśnieżarkę :)

Zorientowałem się pod drzwiami domu :decayed: Wlecę po nią dziś.

Opublikowano

OK, daj znać smsem o której będziesz

Opublikowano

zdjecie z detailingu ;)

co niektórzy mają zacięcie .. jak BArt-s ;)

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/408606_406184402796995_1960435202_n.jpg

---------- Post dopisany at 10:06 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ----------

zapomniałem włączyć trasy na rnse jak wracałem do Słupcy i nie przetestowałem tych fotoradarów :facepalm:

Dzięki za spota chłopaki !

Bartek, ile w ASO za to gówienko ?

Slo jak masz numery to sprawdzasz tu .. ceny w całej PL mneij wiecej takei same

sklep.gajos.com.pl

i odliczasz rabat 10-15%

Opublikowano

co tam lotry ? :decayed:

Opublikowano

zimno :)

Opublikowano
zimno :)

Bartasie tutaj tez :wink:

Opublikowano

Rzeczywiście się ruch zrobił , nawet bym się wczoraj wybrał na spota do Vario ale autko u mechanika było - coś mi autko znosiło , kierownica lekko w lewo , więc oddałem na ustawienie zbieżności - a tu się okazało że tuleje tylnej belki się posypały , już zamówione Lemforderki i w czwartek podrzucam na wymianę

Opublikowano

:bry:

I jak tam działają te powiadomienia o fotoradarach w RNS-E Madbar? coś Pani mówi? :wink:

Druga sprawa: Lele na spocie wspomniał, że troche wysoko mi świeci lewa lampa (mijania). Dzisiaj mi się o tym przypomniało i jak parkowałem to się pobawiłem regulacją pokrętłem i kazałem też kumplowi patrzeć i niby ruszają się obie, ale lewa zdecydowanie mniej... czy to normalne czy coś się spitoliło? :whistling:

Opublikowano

A u mnie dziś nic dobrego - zostawiłem A4kę w Dusznikach na przeglądzie zawieszenia... Natomiast Pasek - mój transport powrotny - odmówił posłuszeństwa tuż po wyjeździe z Wrześni. Madas - wielkie dzięki za pomoc i dostarczenie mojego tyłka do domu :notworthy:

Opublikowano

Ouu.. Co z paskiem?

Opublikowano
Ouu.. Co z paskiem?

Sprzęgło lub dwumas - i tak miałem wymienić więc nie ma tragedii. Ale niestety totalnie nie w porę...

Opublikowano

Bartek a ty zawiechy ostatnio nie wymieniałeś na Lema? i tak szybko przegląd? czy to już było jakiś czas temu a czas zapier....?:kwasny:

Opublikowano
Bartek a ty zawiechy ostatnio nie wymieniałeś na Lema? i tak szybko przegląd? czy to już było jakiś czas temu a czas zapier....?:kwasny:

No właśnie nie wiem co się dzieje - zawieszenie wymienione miesiąc temu na nowe a tu wahacz wybity... Poza tym zj***li mi zbieżność w WRZ. Jutro od rana serwis ma się zająć czwórką i wyprostować wszystkie sprawy dotyczące zawieszenia. Zobaczymy co powiedzą/znajdą...

Opublikowano

No właśnie nie wiem co się dzieje - zawieszenie wymienione miesiąc temu na nowe a tu wahacz wybity... Poza tym zj***li mi zbieżność w WRZ. Jutro od rana serwis ma się zająć czwórką i wyprostować wszystkie sprawy dotyczące zawieszenia. Zobaczymy co powiedzą/znajdą...

no ciebie nie podejrzewam żebyś nie dopilnował żeby na opuszczonym dokręcali wahacze ...ciekawe :kwasny:

Opublikowano
A u mnie dziś nic dobrego - zostawiłem A4kę w Dusznikach na przeglądzie zawieszenia... Natomiast Pasek - mój transport powrotny - odmówił posłuszeństwa tuż po wyjeździe z Wrześni. Madas - wielkie dzięki za pomoc i dostarczenie mojego tyłka do domu :notworthy:

nie ma sprawy, fajnie się jechało

Opublikowano

nie ma sprawy, fajnie się jechało

I sobie pogadaliśmy :wink: Ale po wejściu do domu padłem...

Opublikowano

no może ogólne przemęczenie bo zapracowany jesteś na maxa,musisz czasem odpoczywać

robimy spoty regularne umawiane z wyprzedzeniem min tygodniowym ?