Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i turbo z BRD. pompki seria :thumbdown:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

u mnie bedzie gtb 17 no i te nieszczesne pompki chyba tez zmienione:/

Opublikowano

turbo możemy mieć mieć nawet z dżambo dżeta ale jak wtryski będą lipa to wiesz ;/

Opublikowano
turbo możemy mieć mieć nawet z dżambo dżeta ale jak wtryski będą lipa to wiesz ;/

hehehe . True.

Opublikowano

Z tą mocą w Waszych autach nie przesadzajcie - nie ma sensu walić więcej niż okolice 200KM jeśli brakuje napędu 4x4. Gdyby było Q to można to jeszcze podciągnąć a tak będą problemy z utrzymaniem się na drodze ;)

Co do mojego zestawu hebli - tarcze, klocki i przewody w stalowym oplocie nowe. Zaciski używane po odnowieniu. Myślałem o nawiercanych ale wkładanie ich do R4 TDI z taką mocą to trochę profanacja ;)

Opublikowano

Bart-s dobrych hebli nigdy za wiele, w Fordzie mam komplet nacinanych Brembo, w Corsie miałem Brembo + Ferrodo i dęba stawała a miała tylko 1.0 55 KM ale uratowało mnie nie raz z opresji

Opublikowano

dokładnie Bartek. Zabawa będzie tylko na suchym asfalcie. ok 180 - 190 myślę że jest ok bez zmiany wtrysków co już trochę kosztuje..

Tu mamy zmianę mocy z 130 na 190 powiedzmy czyli ca 60koni za ~3000 (1000fmic 1000turbo 1000czips)

dokładać potem 1200-1500 za wtryski i 20koni więcej to już ciut za dużo jeśli chodzi o stosunek przyrost koni/cena

Opublikowano

Hamulce musza byc konkretne, ogolnie wazniejsze sa od mocy. Ja mam teraz 169 po programie i szalu nie ma.. No i teraz chcialbym 220 zeby było czuc roznice :) Nie uważam żeby to było za duzo jak na przednią ośkę, mysle ze w sam raz jak sie umie jeździc:)

Opublikowano

ja specjalnie nie robiłem programu przed modami żeby była większa różnica i radocha ;) Ciekawe kiedy się dwumas wysypie :whistling:

Opublikowano

ja mam serie 200KM i jak jest mokro to niestety, ale brakuje AWD, mimo bardzo dobrych oponek i DSTC(coś typu ASR) :thumbdown:

Opublikowano
ja specjalnie nie robiłem programu przed modami żeby była większa różnica i radocha ;) Ciekawe kiedy się dwumas wysypie :whistling:

Jeszcze teraz po wymianie rozrzadu, poduch pod silnikiem i Ic jakby bardziej mułowaty sie zrobił :/ Ogolnie to mi turbo przeładowuje wiec trzeba bylo pomyslec na nowym wiatrakiem, no a jak wiatrak to Ic itd... Nie przejmuj sie dwumasem, bedzie dobrze, wiara czyni cuda:D demcars tez Cie namawiał na jednomase?

Opublikowano

tak, a to byłeś u nich ?

Opublikowano
wojthass jak rozrząd robili, może coś pokręcili i minimalnie inaczej jest ustawiony? :mysli:
Opublikowano
tak, a to byłeś u nich ?

Tak wydech mi robili, ale jade jeszcze raz na poczatku przyszlego tygodnia na poprawke.

wojthass jak rozrząd robili, może coś pokręcili i minimalnie inaczej jest ustawiony? :mysli:

Kurcze nie wiem, ale mechanika mam naprawde dobrego, chlopak jest staranny i nie robi na sztuke.

Opublikowano

a co tam? coś źle ?

u mnie FMIC i turbo zrobili BDB z czystym sumieniem mogę polecić

Opublikowano

Czasu zabraklo ostatnio zeby zrobic na igle, duzo za nisko wisi teraz i koncowki sa nie rowne. Jak mi dokoncza i bedzie igielka to tez bede mogł poleciec bo sie staraja, trzeba przyznać .

Ide spac, do jutra :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:

&

Hight Five !

Opublikowano
Dobry wieczor Panowie :hi:

Co myslicie, lepiej nalozyc hamulce s4 czy jakies brembo lub ''customowe'', jest ktoś zorientowany w temacie ? :

320x288 zupełnie wystarczą - chyba że przybędzie mocy przynajmniej w okolicach 200KM. Wtedy można iść w S.

No własnie coś pod 220km bym musiał poszukać, rozwarzam własnie esowe albo jakieś brembo, bo nie powiem ze podobają mi się tarcze nawiercane :decayed:

Brembo bedzie ciezko zamontowac?

moze deal .. kupisz moje 320 z 3.0TDI a ja sobie kupie S4 ;) - tarcze jeszcze chyba nawet rantu nie mają?

Opublikowano

Nie lubie półsrodków :wink: