Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
skubi wydaje mi się, że nie powinieneś oferować sprzedaży przy 10 postach :whistling:

to ograniczenie dotyczy forumowego dziąłu sprzedam .. a nie WLKP :P

---------- Post dopisany at 21:10 ---------- Poprzedni post napisany at 21:09 ----------

Sezon rwania dokładek, zderzaków i wysokich krawężników uważam za oficjalnie otwarty :radocha:

http://img823.imageshack.us/img823/8244/20130423972.jpg

Uploaded with ImageShack.us

I tak nie jest źle. Ja w zimę urwałem cały zderzak.. i tak teraz jeżdżę z rozwalonym przodem :facepalm:

ja 2x juz sprzedałem zderzak do B7 z urwanymi zaczepami .. raz za 50PLN +70PLN przesyłka na Śląsk

drugi raz za 450PLN ale Sline i z grillem S4 ;)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pojeżdżę tak trochę i będę musiał się rozejrzeć za s-line :naughty: Ale to jakoś w lato bo teraz brak PLNów :thumbdown:

Opublikowano

moim zdaniem to lekki bezsens, na WLKP może każdy wejść ... itp. itd.

Opublikowano
  • Autor
właśnie sie dowiedziałem że mam elektrycznie składane lusterka :lol: po roku jeżdżenia :facepalm:

to żeś poszalał:wink:

Opublikowano

Vario ok mogę usunąć posta ale na wlkp nie widziałem nigdzie ze nie mogę sie ogłosić, chyba że sie myle??? Pepin w pierwszym poście nic nie napisał.

a tak wogole to chyba mi nie zlicza postów bo piszę ostatnio troche więcej a licznik stoi ??

wracając do tematu kumpel mi dzisiaj pokazał że sie składają podczas rezania cb :D

Opublikowano

nalicza tylko w technicznych

Opublikowano
Vario ok mogę usunąć posta ale na wlkp nie widziałem nigdzie ze nie mogę sie ogłosić, chyba że sie myle??? Pepin w pierwszym poście nic nie napisał.

a tak wogole to chyba mi nie zlicza postów bo piszę ostatnio troche więcej a licznik stoi ??

wracając do tematu kumpel mi dzisiaj pokazał że sie składają podczas rezania cb :D

Posty nabijają się w działach technicznych:wink:

Opublikowano
moim zdaniem to lekki bezsens, na WLKP może każdy wejść ... itp. itd.

moim zamiarem było stworzenie topiku dla nas i bez ograniczeń i żeby ni spamować w spotowym

jest nas na tyle mało w WLKP, że sie znamy i nie trzeba jakiś ograniczeń stosować - jak bedzie nas 200 sztuk to mzoan się zastanowić

a teraz to byłaby sztuka dla sztuki

a jak kogoś nie znamy i se coś napisze że sprzeda to albo go zignorujemy albo ktoś zrobi deal - nic w tym złego nie widzę :)

Opublikowano
Sezon rwania dokładek, zderzaków i wysokich krawężników uważam za oficjalnie otwarty :radocha:

I tak nie jest źle. Ja w zimę urwałem cały zderzak.. i tak teraz jeżdżę z rozwalonym przodem :facepalm:

Foto pstryknięte jak już doprowadziłem go do kultury, bo zawinął się jak dziki, myślałem, że to jakiś worek plastikowy leży :grin: To są uroki niskiego jeżdżenia, coś za coś :wink:

Opublikowano
  • Autor

Foto pstryknięte jak już doprowadziłem go do kultury, bo zawinął się jak dziki, myślałem, że to jakiś worek plastikowy leży :grin: To są uroki niskiego jeżdżenia, coś za coś :wink:

czyli morał taki lepiej mieć kozę :polew:

Opublikowano

To ja wolę jednak wyciągać hokej spod zderzaka :wink:

---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ----------

btw. ktoś widzi jak biją Barce?

Opublikowano
  • Autor
To ja wolę jednak wyciągać hokej spod zderzaka :wink:

---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:28 ----------

btw. ktoś widzi jak biją Barce?

nie mam nsport:facepalm:

Opublikowano

koniec meczu. oglądałem tylko końcówkę ale wynik miażdży :D

Opublikowano

Wezmą puchar w tym sezonie, niestety.

Dla nie mających n`ki polecam weeb.tv 3dni za 3,99, miesiąc chyba koło 20zł, kanałów full. Większość w HD. :wink:

Opublikowano
  • Autor
Wezmą puchar w tym sezonie, niestety.

Dla nie mających n`ki polecam weeb.tv 3dni za 3,99, miesiąc chyba koło 20zł, kanałów full. Większość w HD. :wink:

a oglądam Norbi czasami powiem Tobie :wink:

Opublikowano

:hi: nareszcie koniec dominacji, tak z kumplem gadałem i wymyśliliśmy taką sytuację, że np. Bayern wygrywa 5:0 i daje walkowera w drugim meczu. taka dosyć kontrowersyjna wizja, ale ubaw po pachy bym miał:grin:

ja też już zgubiłem zderzak 1.5 tyg temu na cytadeli ale jakoś udało mi się doprowadzić go do stanu użyteczności

Opublikowano
  • Autor

Rafał kiedy będziesz w moich rewirach ?:wink:

Opublikowano

scq - u mnie za każdym razem jak zahaczę dokładką cały prawy ślizg wypada z zaczepów z karoserii :decayed: a samą dokładkę mam na środku pękniętą i odgiętą - taki urok tych zderzaków

jakie masz zawieszenie? ja pierwszy raz dokładkę wyrwałem na 1BA , jak już założyłem 1BE to bardzo uważam i unikam krawężników :grin:

Opublikowano

w czwartek będę leciał Wrześnie, Pyzdry, Słupcę a jutro kierunek Breslau i wymiana na nowego busa:grin: