Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zajob mamy totalny i w dodatku tyły w rozwożeniu bo prawie tydzień moja padlina stała w warsztacie:kwasny:

A co się stało?

spoko spoko na szczęście tu chodziło o auto firmowe, Bartku a może Ty mi powiesz coś więcej o tym co pisałem w poprzednim poście??

To przypomnij bo nie widzę tego posta...

Panowie potrzebuje pomocy, czy ktoś może mi powiedzieć jakie zawieszenie na przód (konkretnie dolne wahacze) mają trzpień w rozmiarze 16? kupiłem Ruvil'a z możliwością zwrotu oczywiście ale tam trzpień ma rozmiar 21

p.s poduszki pod silnikiem i skrzynią są ok:wink:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
zajob mamy totalny i w dodatku tyły w rozwożeniu bo prawie tydzień moja padlina stała w warsztacie:kwasny:

A co się stało?

---------- Post dopisany at 18:03 ---------- Poprzedni post napisany at 18:00 ----------

Od dzisiaj dostępne google street view w PL :) Odnaleźliście już swoją furkę ? :naughty:

Moja na starym setupie jeszcze:

http://i.imgur.com/HWcVfuM.jpg

Przyznać się kto stoi u Bart-Sa pod domem szarą b6 avant s-line na rs6 feldze ? :D

imrgur.com

Hahahaha Rafal-L :decayed: Ale to całkiem świeże zdjęcie - Rafał był u mnie pod koniec marca - remontowaliśmy jego skrzynię.

W google pisze, że sierpień 2012 :D To wcześniej też musiał być :)

Opublikowano
doberek z rana :hi:

---------- Post dopisany at 09:02 ---------- Poprzedni post napisany at 09:00 ----------

czy zloty ogólnopolskie musza być zawsze w takich terminach??? :facepalm: tylko raz trafiłem w lipcu :facepalm:

28 lipca wyjeżdża od nich ostatnia kolonia, a dzień po nas, albo tego samego dnia przyjeżdża następna - cieszę się, że się wcisnąłem w termin wolny :whistling:

Opublikowano

A co się stało?

spoko spoko na szczęście tu chodziło o auto firmowe, Bartku a może Ty mi powiesz coś więcej o tym co pisałem w poprzednim poście??

To przypomnij bo nie widzę tego posta...

Panowie potrzebuje pomocy, czy ktoś może mi powiedzieć jakie zawieszenie na przód (konkretnie dolne wahacze) mają trzpień w rozmiarze 16? kupiłem Ruvil'a z możliwością zwrotu oczywiście ale tam trzpień ma rozmiar 21

p.s poduszki pod silnikiem i skrzynią są ok:wink:

To oddaj je i zamów prawidłowe Lemfordera. Gdzieś w moim wątku powinna być rozpiska całego zawieszenia - jeśli nie znajdziesz to podam Ci po powrocie do PL.

---------- Post dopisany at 18:48 ---------- Poprzedni post napisany at 18:47 ----------

Od dzisiaj dostępne google street view w PL :) Odnaleźliście już swoją furkę ? :naughty:

Moja na starym setupie jeszcze:

http://i.imgur.com/HWcVfuM.jpg

Przyznać się kto stoi u Bart-Sa pod domem szarą b6 avant s-line na rs6 feldze ? :D

imrgur.com

Hahahaha Rafal-L :decayed: Ale to całkiem świeże zdjęcie - Rafał był u mnie pod koniec marca - remontowaliśmy jego skrzynię.

W google pisze, że sierpień 2012 :D To wcześniej też musiał być :)

Faktycznie był - na wymianie dwumasu :wink:

Opublikowano

Hehehe dobra fote wytrzasnoles Tomek ;)

Opublikowano

to ja sie pochwalę nowym nabytkiem:

kierownice_1.jpg

doł miał byc w kevlarze ale spec zniknoł i doł kiery został zrobiony pod kolor recaro w skórze

Opublikowano

nice:thumbup1: faktycznie kevlar by wyglądał przezacnie, ale i tak jest super

Opublikowano
to ja sie pochwalę nowym nabytkiem:

http://s22.postimg.org/l3anooz1p/kierownice_1.jpg

doł miał byc w kevlarze ale spec zniknoł i doł kiery został zrobiony pod kolor recaro w skórze

Najs - pochwal się stosowną fotką już "na" aucie :wink:

Opublikowano

ładna !

Prawie taka jak moja:

MJYR8kt.jpg

:polew::polew:

Opublikowano

slo, dział z laskami i rozciągniętymi stringami jest gdzie indziej .. nie myl kiery z naciągniętymi gaciami spodlaski :P

Opublikowano

Matejko:polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
ładna !

Prawie taka jak moja:

http://i.imgur.com/MJYR8kt.jpg

tomek twojej to nic nie pobije:)

Opublikowano
ładna !

Prawie taka jak moja:

tomek twojej to nic nie pobije:)

wiem :naughty:

Opublikowano
  • Autor

:hi:

---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ----------

ładna !

Prawie taka jak moja:

to są Tomka stringi :polew::polew:

Opublikowano

No i po dowodzie rejestracyjnym, ale i tak dlugo jezdzilem, ale sie nie poddam i bede jezdzil tak dalej i ch**j

Opublikowano
No i po dowodzie rejestracyjnym, ale i tak dlugo jezdzilem, ale sie nie poddam i bede jezdzil tak dalej i ch**j

Za co? Tzn wiem, ze za niewinnosc, ale do czego sie doyebali?

Opublikowano

pewnie za szybki :whistling:

Opublikowano

pewnie szybki :wink:

Opublikowano

Tablica

Opublikowano
Tablica

:doh: tylna!? Pojeby! We Wroclawiu to jeszcze stwierdzili, ze czytelna jest i jak mam przy sobie ori tablice z WK, to nic mi nie moga zrobic. A ze nie ma tej wlepki - jest na ori, mam przy sobie, dziekuje dobranoc.