Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to trzymam kciuki , zeby u ciebie tez to była wina zarnika tylko.

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

doberek :hi:

Opublikowano
  • Autor

Powitać Panowie :hi:

Opublikowano
mi też mrugały i po wymianie żarników nie ma problemów

Czyli już znam 2 sztuki B7 , gdzie migało i wymiana pomogła ...

u mnie w B7 mrugała lewa strona, niby przetwornice wadliwe w 2005r. były, przełożyłem żarniki stronami i mrugała prawa, więc żarnik. Jednego wieczoru lewa zgasła i nie chciała się sama zapalić, musiałem włącznikiem ponownie, więc przetwornica coś szwankowała delikatnie też, powodzonka :wink:

Opublikowano
  • Autor
:hi:

jak przyjedziesz do mnie teraz to już coś tam Jurek mówił żę coś tam musisz naprawić ze sprzętu meridy :polew:

Opublikowano
mi też mrugały i po wymianie żarników nie ma problemów

Czyli już znam 2 sztuki B7 , gdzie migało i wymiana pomogła ... pozostaje sprawdzić czy u mnie pomoże :)

a jak nie to bee szukał przetwornicy a żarniki ma oryginały w kartonikach z napisałem OOO, WV etc dość tanio to najwyżej sprzedam ;)

kilka lat temu madasowi mrygał w czasie jazdy, mówił wtedy że kupił jakiś chińcki, nie pamiętam czy zmienił na ori, ew. napisz do niego

Opublikowano

jak przyjedziesz do mnie teraz to już coś tam Jurek mówił żę coś tam musisz naprawić ze sprzętu meridy :polew:

za dużo ręczników włożyli i nie idzie wyciągnąć?:polew: czy pompka pianowa poszła znowu:decayed:

btw u was kiedyś pracowała taka fajna czorna laseczka jeśli dobrze pamiętam nie?

Opublikowano

za dużo ręczników włożyli i nie idzie wyciągnąć?:polew: czy pompka pianowa poszła znowu:decayed:

btw u was kiedyś pracowała taka fajna czorna laseczka jeśli dobrze pamiętam nie?

:naughty:

Opublikowano

Slo, w piątek mam Porsche ale będę robił w sobotę, jak wyglądasz z czasem? może byś mi jakoś 50mm pożyczył? jak byś nie mógł zrobić fotek ...

Opublikowano

chyba może być sobota

Opublikowano
  • Autor

no pompka do mydła siadła :polew:no jest kilka czarnych nie wiem o którą Ci chodzi :grin:

Opublikowano

no pompka do mydła siadła :polew:no jest kilka czarnych nie wiem o którą Ci chodzi :grin:

nie świruj wiesz na pewno śniada taka:wink:

Opublikowano
  • Autor

nie świruj wiesz na pewno śniada taka:wink:

no teraz mnie zabij stary ale nie wiem która ;P jak niska to Pati :naughty:

Opublikowano

no niska jest/była bo nie wiem czy pracuje jeszcze:wink:

Opublikowano
  • Autor
no niska jest/była bo nie wiem czy pracuje jeszcze:wink:

to pewnie Patrycja :naughty:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 15:25 ---------- Poprzedni post napisany at 08:21 ----------

Info dla jeżdżących na pamięć po Poznaniu. Od dwóch tygodni skręt z Jadźki w Górną Wildę z kierunku Krzywoustego kosztuje od 200-500zł znak B21/zakaz skrętu w lewo i w pakiecie 5 pkt. karnych.

No chyba, że uda się do p. Funkcjonariusza uśmiechnąć to 20zł i 5pkt - co mnie się udało utargować. Zatem przestrzegam, bo ja pojechałem na pamięć i ciach :whistling:

Opublikowano

na wiadukcie w Antoninku obowiązuje 50 km/h ale nie ma znaku, Policja to wykorzystuje i codziennie łapanki robią :whistling:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 15:25 ---------- Poprzedni post napisany at 08:21 ----------

Info dla jeżdżących na pamięć po Poznaniu. Od dwóch tygodni skręt z Jadźki w Górną Wildę z kierunku Krzywoustego kosztuje od 200-500zł znak B21/zakaz skrętu w lewo i w pakiecie 5 pkt. karnych.

No chyba, że uda się do p. Funkcjonariusza uśmiechnąć to 20zł i 5pkt - co mnie się udało utargować. Zatem przestrzegam, bo ja pojechałem na pamięć i ciach :whistling:

podobna sytuacja, lewoskręt z dolnej wildy w Królowej w kierunku PKS zakaz skrętu w lewo, no ale to już prawie tydzień tak jest ;) sam sobie nie dam mandata ;)

Opublikowano
Opublikowano