Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:hi:Witam Panowie

---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:41 ----------

Mam do sprzedania Moją Bestie czyli cinquacento 700.

Sprzedaje poniewaz uzbieralem na normalne auto.Pojazd skutecznie udaje normalne auto.Z gory uprzedzam nie bede ubarwiał jak i słodził jaki to fenomenalny sprzęt.

Zalety:

Jezdzi,odpala,skręca hamuje:)

Pojazd traktowany jako środek transportu z punktu a do punktu b,zaden szanujacy swoje zycie zlodziej nie zaryzykuje ucieczki tym sprzętem.W jednym miejscu malowniczo oznacza sie rdza ale nie obciazalem auta szpachlą zeby nie psuć jego nieposkromionej dynamiki .

Dobra Koniec tych zartów autko stan igła!!! .Zachęcam do kupna!!!!!Info na temat tego cudeńka na priv:)

942029_469290096482737_724238356_n.jpg

beka :polew::polew::polew:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
z ego co pamiętam u karola jest inny problem. a nie tylko po odpaleniu. zarnik gaśnie na chwilę i się zapala nieważne czy to po odpaleniu czy po paru godzinach jazdy a czasem jest ok.

teraz w weekendy jestem poza poznaniem, ale w tygodniu no problem.

U mnie cos podobnego było jak jechaliśmy na BT i już wiecej sie nie pojawiło:decayed:

Opublikowano

Arek za ile ten cienias ?

Opublikowano
  • Autor
Arek za ile ten cienias ?

nie wiem na konin sprzedam oddam jest :D ale pierwsze zdanie za***iste :polew::polew:

Mam do sprzedania Moją Bestie czyli cinquacento 700. !

Sprzedaje poniewaz uzbieralem na normalne auto.Pojazd skutecznie udaje normalne auto.Z gory uprzedzam nie bede ubarwiał jak i słodził jaki to fenomenalny sprzęt.

Zalety:

Jezdzi,odpala,skręca hamuje:)

Pojazd traktowany jako środek transportu z punktu a do punktu b,zaden szanujacy swoje zycie zlodziej nie zaryzykuje ucieczki tym sprzętem.W jednym miejscu malowniczo oznacza sie rdza ale nie obciazalem auta szpachlą zeby nie psuć jego nieposkromionej dynamiki .

Dobra Koniec tych zartów autko stan igła!!! .Zachęcam do kupna!!!!!Info na temat tego cudeńka na priv:)

Opublikowano

daj linka :D

Opublikowano
:hi:

---------- Post dopisany at 15:25 ---------- Poprzedni post napisany at 08:21 ----------

Info dla jeżdżących na pamięć po Poznaniu. Od dwóch tygodni skręt z Jadźki w Górną Wildę z kierunku Krzywoustego kosztuje od 200-500zł znak B21/zakaz skrętu w lewo i w pakiecie 5 pkt. karnych.

No chyba, że uda się do p. Funkcjonariusza uśmiechnąć to 20zł i 5pkt - co mnie się udało utargować. Zatem przestrzegam, bo ja pojechałem na pamięć i ciach :whistling:

podobna sytuacja, lewoskręt z dolnej wildy w Królowej w kierunku PKS zakaz skrętu w lewo, no ale to już prawie tydzień tak jest ;) sam sobie nie dam mandata ;)

mówili o tym na WTK, wbrew pozorom, bardzo przydatna telewizja i mówią o tym co jest obok nas,

a nie jak główne wydanie wiadomości i że kobieta zabiła swoje dziecko jako najważniejszy news dla 40 milionów ludzi ....

WTK codziennie w kilku powtórkach pokazuje raport komunikacyjny i najważniejsze utrudnienia zmiany organizacji ruchu, utrudnienia i remonty, zmiany kursowania MPL

Opublikowano
  • Autor
daj linka :D

juz usunął :facepalm:

Opublikowano

grunt, że dystans ma do siebie:grin:

fakt WTK jest bardzo przydatne, niestety z racji posiadania talerza c+ nie mam tego w pakiecie tylko programy o stolYcy :kwasny:

a odnośnie likwidacji w/w lewoskrętów to ludzie i tak jeżdżą na pamięć, nie dalej jak wczoraj 4 samochody pod rząd stały i czekały na możliwość przejazdu, a jak motorniczy się pieklił...myślałem, że spali sygnał dźwiękowy:grin:

Opublikowano
  • Autor

grunt, że dystans ma do siebie:grin:

fakt WTK jest bardzo przydatne, niestety z racji posiadania talerza c+ nie mam tego w pakiecie tylko programy o stolYcy :kwasny:

a odnośnie likwidacji w/w lewoskrętów to ludzie i tak jeżdżą na pamięć, nie dalej jak wczoraj 4 samochody pod rząd stały i czekały na możliwość przejazdu, a jak motorniczy się pieklił...myślałem, że spali sygnał dźwiękowy:grin:

jutro i pojutrze jest koleżanka czarna przyjedź :naughty:

Opublikowano
na wiadukcie w Antoninku obowiązuje 50 km/h ale nie ma znaku, Policja to wykorzystuje i codziennie łapanki robią :whistling:

to wróżka ma mnie o tym poinformować czy mam sobie z gwiazd wyczytać - co za absurd , przed remontem jak pamiętam to stała 50 a teraz to chyba tylko stoi 70 jak się wyjeżdża z Poznania a na wjeździe to nawet nie zwróciłem uwagi ale policja często stoi po koniec pasa rozbiegowego z wjazdu z Antoninka w stronę centrum

Opublikowano
  • Autor
na wiadukcie w Antoninku obowiązuje 50 km/h ale nie ma znaku, Policja to wykorzystuje i codziennie łapanki robią :whistling:

to wróżka ma mnie o tym poinformować czy mam sobie z gwiazd wyczytać - co za absurd , przed remontem jak pamiętam to stała 50 a teraz to chyba tylko stoi 70 jak się wyjeżdża z Poznania a na wjeździe to nawet nie zwróciłem uwagi ale policja często stoi po koniec pasa rozbiegowego z wjazdu z Antoninka w stronę centrum

no tak ale jak się wjeżdża do Poznania jest znak Poznań teren zabudowany i ograniczenie do 70 także coś tu nie hallo jest :whistling:

Opublikowano

rozwidlenie koło VW traktowane jest jako skrzyżowanie które kasuje ograniczenie 70km/h

Opublikowano

---------- Post dopisany at 15:25 ---------- Poprzedni post napisany at 08:21 ----------

Info dla jeżdżących na pamięć po Poznaniu. Od dwóch tygodni skręt z Jadźki w Górną Wildę z kierunku Krzywoustego kosztuje od 200-500zł znak B21/zakaz skrętu w lewo i w pakiecie 5 pkt. karnych.

No chyba, że uda się do p. Funkcjonariusza uśmiechnąć to 20zł i 5pkt - co mnie się udało utargować. Zatem przestrzegam, bo ja pojechałem na pamięć i ciach :whistling:

podobna sytuacja, lewoskręt z dolnej wildy w Królowej w kierunku PKS zakaz skrętu w lewo, no ale to już prawie tydzień tak jest ;) sam sobie nie dam mandata ;)

mówili o tym na WTK, wbrew pozorom, bardzo przydatna telewizja i mówią o tym co jest obok nas,

a nie jak główne wydanie wiadomości i że kobieta zabiła swoje dziecko jako najważniejszy news dla 40 milionów ludzi ....

WTK codziennie w kilku powtórkach pokazuje raport komunikacyjny i najważniejsze utrudnienia zmiany organizacji ruchu, utrudnienia i remonty, zmiany kursowania MPL

Fakt, faktem, tylko skąd wziąć tyle czasu co by na bieżąco wszystko monitorować. Za te 5 pkt. zapamiętam sobie ten lewoskręt :whistling:
Opublikowano

no tak ale jak się wjeżdża do Poznania jest znak Poznań teren zabudowany i ograniczenie do 70 także coś tu nie hallo jest :whistling:

ta 70 to jest dopiero za wiaduktem przed stacją Orlen , często policja łapała przy cmentarzu na Miłostowie

Opublikowano

rozwidlenie koło VW traktowane jest jako skrzyżowanie które kasuje ograniczenie 70km/h

Arek jechał tam dwa razy w życiu, nie kojarzy jeszcze :grin:
Opublikowano

....

no więc na wiadukcie powinna być 100 km/h chyba że gdzieś jeszcze stoi znak przed lub za zjazdem na DK92

a teraz doczytałem link slo - to jest cfaniactwo :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Arek jechał tam dwa razy w życiu, nie kojarzy jeszcze :grin:

Norbi jechałem jako turysta :polew:

1362325650_ktqnaj_600.jpg

Opublikowano

może naturysta :grin:

Opublikowano

masakra z tymi nowymi zakazami koło wildy :facepalm: