Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o kurrwa ale cena już jest :decayed:

Opublikowano

a tu ciagle rosnie, gos na bank non stop przy telefonie i kompie siedzi, nerwowke ma kolosalną :decayed:

Opublikowano

no masakra ile za malca dostanie

Opublikowano

wczoraj bylo zaledwie 35.000 dzisiaj trzy razy wiecej a koniec aukcji jutro o 20

Opublikowano
  • Autor
wczoraj bylo zaledwie 35.000 dzisiaj trzy razy wiecej a koniec aukcji jutro o 20

widziałem go masakra :wink:

Opublikowano
Szczecin i Toruń tez ma takie światła w centrum, tylko my znów zacofani... :whistling:

Problem w Poznaniu polega na tym, że większość skrzyżowań sterowana jest sygnalizacją akomodacyjną, czyli fazy sygnalizacji zmieniają się na podstawie odczytów z detektorów więc czas oczekiwania na zielone zmienia się dynamicznie. Do tego dochodzi priorytet dla komunikacji zbiorowej (o zgrozo skrzyżowanie Małe Garbary z Garbarami przechodzi właśnie "testy" nowego programu takiej sygnalizacji przez co stoi się teraz dosłownie od Śródki niezależnie od pory dnia)

Opublikowano

a gość podobno kupił tego malucha za 15k zł... interes życia...

Opublikowano
  • Autor
a gość podobno kupił tego malucha za 15k zł... interes życia...

ciekawe za ile pójdzie w końcu

Opublikowano

już teraz jest gruba suma... :P

Opublikowano
  • Autor
już teraz jest gruba suma... :P

wiem widziałem :shock3:

---------- Post dopisany at 07:19 ---------- Poprzedni post napisany at 00:11 ----------

Witam Panowie :hi:jak to mówią do pracy rodacy i trzeba yebać w niedziele :facepalm:

mloda-azjatycka-kobieta-w-bialej-bieliznie.jpg

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Pany Pany! Pomocy szybko potrzebuje. Mam olej w aucie, ale za cholere nie pamiętam jaki, czy syntetyk czy mineralka. Co teraz wlać? Syntetyka? Coby mi silnik nie wystrzelił w kosmos :P

I takie drugie pytanie, mniej pilne. Ratować B5 (w sensie gruntowna naprawa), czy olać sprzedać na części/jako całość i kupić B6 (budżet 25k)??

Pozdrawiam już z Polski :D

Opublikowano

sprzedawac i kupowac b6, takie moje zdanie, b5 tak na prawde ciagle bedziesz remontowac :) coraz wiecej rzeczy bedzie trzeba z wiekiem robic...

Opublikowano
sprzedawac i kupowac b6, takie moje zdanie, b5 tak na prawde ciagle bedziesz remontowac :) coraz wiecej rzeczy bedzie trzeba z wiekiem robic...

IMO ... to chyba kwestia kilku składowych, jak przebieg, kto jeździł i jak wielu właścicieli było , no i czy jakaś powódź nie zaliczona ;)

remontować auto, które znasz .. czy kupić z przekręcownym licznikiem i remontować ;)

nie ma odpowiedzi .. to tak jak czy lepiej mieszkać w domku za miastem czy w bloku w mieście ...

no i czy masz czas i siły na sprzedawanie części ....

---------- Post dopisany at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany at 15:32 ----------

Szczecin i Toruń tez ma takie światła w centrum, tylko my znów zacofani... :whistling:

Problem w Poznaniu polega na tym, że większość skrzyżowań sterowana jest sygnalizacją akomodacyjną, czyli fazy sygnalizacji zmieniają się na podstawie odczytów z detektorów więc czas oczekiwania na zielone zmienia się dynamicznie. Do tego dochodzi priorytet dla komunikacji zbiorowej (o zgrozo skrzyżowanie Małe Garbary z Garbarami przechodzi właśnie "testy" nowego programu takiej sygnalizacji przez co stoi się teraz dosłownie od Śródki niezależnie od pory dnia)

odnoszę wrażenie, że najniższy priorytet to mają piesi i rowerzyści :) - mogliby zmieniać priorytety wg czasu zimowego/letniego

latem i zimą jest więcej pieszych i rowerzystów to niech maja większy priorytet .. a zimą tylko zapaleńcy albo wariaci rowerami jeżdżą ;)

w ubiegłym tygodniu stałem już w korkach na światłach na ścieżce rowerowej wzdłuż Polskiej ;) .. 6-7 rowerów przy światłach

Opublikowano

300k za maluszka pękło.. a jeszcze 4 godziny do końca aukcji...

Opublikowano

Maluch wycofany z aukcji, ta sprawa śmierdziała od początku. Grue brać B6, B5 za chwilę Ci się znudzi i będziesz kminił o 6 bądź 7 :whistling:

Opublikowano

Pepin byłem w mc w czwartek po 22 i własnie wdziałem ładną b5 w sedanie wypatrywałem też twojej ale za ciemno było :) fajne furki tam podjeżdżają