Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: Panowie mam pytanko małe. W piątek planuję krótką wycieczkę do Poznania, dokładniej Koziegłowy, no i interesuje mnie czy trasa Gniezno-Pobiedziska-Koziegłowy jest w miarę OK do toczenia się na gwincie, tzn. czy nie ma tam np. mega-kolein no i jak z ewentualnymi korkami piątkowo-weekendowymi. Muszę tam być na godz. 12-13 i tego samego dnia wracam :wink:
  • Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: Panowie mam pytanko małe. W piątek planuję krótką wycieczkę do Poznania, dokładniej Koziegłowy, no i interesuje mnie czy trasa Gniezno-Pobiedziska-Koziegłowy jest w miarę OK do toczenia się na gwincie, tzn. czy nie ma tam np. mega-kolein no i jak z ewentualnymi korkami piątkowo-weekendowymi. Muszę tam być na godz. 12-13 i tego samego dnia wracam :wink:

:hi: Panowie, na bałtyckiej tzn. wlot do Poznania od Bydgoszczy w stronę Piły bo tak będziesz pewnie jechał są remonty i generalnie tranzyt tamtędy leci więc koleiny jako takie mogą być. dodatkowo 2 przejazdy kolejowe masz do przejechania, a z Gniezna do Poznania to bez atrakcji jest droga. pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor

Moja ostatnia przygoda z karetką

Karetka potrzebowała pomocy | Słupca

nawet nie podziękowali ani nic porażka :facepalm:

Opublikowano

przecież tak powinno być, powinieneś im jeszcze zapłacić i przeprosić, że tak wolno to szło:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

przecież tak powinno być, powinieneś im jeszcze zapłacić i przeprosić, że tak wolno to szło:facepalm:

no porażka na maxa:facepalm: ratownicy podziękowali ale gazeta ni uja :facepalm:

Opublikowano

:hi: Panowie, na bałtyckiej tzn. wlot do Poznania od Bydgoszczy w stronę Piły bo tak będziesz pewnie jechał są remonty i generalnie tranzyt tamtędy leci więc koleiny jako takie mogą być. dodatkowo 2 przejazdy kolejowe masz do przejechania, a z Gniezna do Poznania to bez atrakcji jest droga. pozdrawiam

Dzięki!

Trochę mnie wytelepie ale dam radę :decayed:

Opublikowano

tragedi nie ma jechałem z Gdańska 2 tygodnie temu i dałem radę choć nie na gwincie ale na 1bv jest ok

Opublikowano
nie dotykac szklanych baniek. i dobrze docisznąc przewód wysokiego napięcia do zapłonnika.

pepin ale na to miganie to wymiana zarnika na 90% nie pomoże.

hmmm a co TWoim zdaniem pomoże?

---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:43 ----------

a znalazłem serwis .. jak rozpoznać podróbki :)

Żarówka xenonowa - oryginał czy chiński zamiennik?

przewornica nie trzyma napięcia.

co do zarników i podrobek ot powyzsze zasady jak naj najbardziej warto wziąc do serca.

serwis znam i polecam

Opublikowano

:siema:

Grześko, mi też prawa lampa zaczęła mrugać przy uruchamianiu a potem spokój :wink:

Na razie ma nie mam opcji, żeby lampki na korektę wpadły do Ciebie :kwasny: Jak tylko ogarnę, że przez kilka dni auta nie będę potrzebował, bo się zgadamy :wink:

Opublikowano

z ego co pamiętam u karola jest inny problem. a nie tylko po odpaleniu. zarnik gaśnie na chwilę i się zapala nieważne czy to po odpaleniu czy po paru godzinach jazdy a czasem jest ok.

teraz w weekendy jestem poza poznaniem, ale w tygodniu no problem.

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

mi też mrugały i po wymianie żarników nie ma problemów

Opublikowano
:siema: zbóje co słychować.Kto się wybiera na Zlot.
Opublikowano
:bry: sie kopne na jeden dzionek
Opublikowano

witam :hi: wybieram sie na cały zlot

Opublikowano

Ja planuje, ale w ostatnich 2tyg tak mi się życie mega skomplikowało ze nie wiem czy dam rade... :wallbash:

Opublikowano
Opublikowano
:bry:
Opublikowano
Opublikowano
mi też mrugały i po wymianie żarników nie ma problemów

Czyli już znam 2 sztuki B7 , gdzie migało i wymiana pomogła ... pozostaje sprawdzić czy u mnie pomoże :)

a jak nie to bee szukał przetwornicy a żarniki ma oryginały w kartonikach z napisałem OOO, WV etc dość tanio to najwyżej sprzedam ;)