Bart-S Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Narka ! Bartek opyliłeś już te 19 cali ? Odnawiają się - są w Poznaniu u Zimnego. Jeszcze się zastanawiam ---------- Post dopisany at 00:17 ---------- Poprzedni post napisany at 00:16 ---------- Dla Was szykuje prawdziwy plan filmowy Bart-S główna rola na gitarze A Ty będziesz mistrzem drugiego planu - grając na flecie no tos narobil juz sie dzisiaj nie odezwie Nie - młody jest twardszy niż myślisz A tak na poważnie, to wie że żartuję Co się nie odezwę jak odezwę wiem że Bartuś żartuje jak przylecisz to robimy grill u Ciebie w garażu w kanale :polew: Kanał zajęty... Pierwszą noc przez Gośkę a potem - zobaczymy Potem przyjeżdżają dwie dziewczyny z zapchaną odmą z Gdańska co mówiłeś że jeszcze masz do jednej nr :polew: Z Gdańska czy skąśtam No "pacz" jaka pamiętliwa "menda" ...byś przyjeżdżał częściej to numery też byś miał
Arkadiush Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 Potem przyjeżdżają dwie dziewczyny z zapchaną odmą z Gdańska co mówiłeś że jeszcze masz do jednej nr :polew: Z Gdańska czy skąśtam Od razu z rozyebanym multi :polew:
Arkadiush Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 No "pacz" jaka pamiętliwa "menda" Slo dobrze robi notatki
Bart-S Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Bart-s trafiłem z tym Gdańskiem ? Nie, bliźniaczki były z.... Bydgoszczy
Arkadiush Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 Bart-s trafiłem z tym Gdańskiem ? Nie, bliźniaczki były z.... Bydgoszczy Slo pewnie oglądał baywatch i dlatego pomyślał o Gdańsku :polew::polew: Baywatch Intro - YouTube
Bart-S Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Bydgoszcz a Gdańsk. Rzut beretem Oszalałeś, przecież nie powiem Ci skąd były... Ochrona danych osobowych ---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ---------- Bart-s trafiłem z tym Gdańskiem ? Nie, bliźniaczki były z.... Bydgoszczy Slo pewnie oglądał baywatch i dlatego pomyślał o Gdańsku :polew::polew: Baywatch Intro - YouTube Się oglądało... a potem na basen ...
Arkadiush Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 Bydgoszcz a Gdańsk. Rzut beretem Oszalałeś, przecież nie powiem Ci skąd były... Ochrona danych osobowych ---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ---------- Bart-s trafiłem z tym Gdańskiem ? Nie, bliźniaczki były z.... Bydgoszczy Slo pewnie oglądał baywatch i dlatego pomyślał o Gdańsku :polew::polew: Baywatch Intro - YouTube Się oglądało... a potem na basen ... Slo ratownik
kaju Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Micz z bejłocza był przechooy i jego sexi flexi czerwone spodeneczki
Bart-S Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Bydgoszcz a Gdańsk. Rzut beretem Oszalałeś, przecież nie powiem Ci skąd były... Ochrona danych osobowych ---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:23 ---------- Bart-s trafiłem z tym Gdańskiem ? Nie, bliźniaczki były z.... Bydgoszczy Slo pewnie oglądał baywatch i dlatego pomyślał o Gdańsku :polew::polew: Baywatch Intro - YouTube Się oglądało... a potem na basen ... Slo ratownik David HaSLOhof
rosool88 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Bartku a jak tam te 18-stki ode mnie jakiś użytek z nich zrobiłeś??
slo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Kiedyś miałem takie kąpielówy jak Nocz Dżonson Takie pizgająco żółte ale po dwóch przelotach po plaży zrezygnowałem bo byłem cały w muchach
Arkadiush Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 Kiedyś miałem takie kąpielówy jak Nocz Dżonson Takie pizgająco żółte ale po dwóch przelotach po plaży zrezygnowałem bo byłem cały w muchach mogłeś wtedy popsikać się środkiem na owady ---------- Post dopisany at 00:31 ---------- Poprzedni post napisany at 00:31 ---------- David HaSLOhof http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/9326763468930afd83932af00bb453b6.jpg?1308990632
Bart-S Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Bartku a jak tam te 18-stki ode mnie jakiś użytek z nich zrobiłeś?? No i tutaj niestety zjeba... Lakiernik za pierwszym podejściem nie dał rady. Farba schodziła z Twoich obręczy jak deszcz z karoserii po wizycie w Vario Customs No więc poza kasą którą dostałeś + 600zł za odnowienie i + 500 za nowe kapsle bo stare były w kiepskim stanie. Do tego komplet nowych opon za 2000zł i mam co chciałem Wcześniej były malowane 3x - koleś któremu dałeś felgi do odnowienia totalnie zj***ł robotę... Nie lubię tandety więc siłą rzeczy wycackałem je na nówki. No ale jest po sprawie - teraz w ramach rewanżu stawiasz się na remont skrzyni ---------- Post dopisany at 00:35 ---------- Poprzedni post napisany at 00:34 ---------- Kiedyś miałem takie kąpielówy jak Nocz Dżonson Takie pizgająco żółte ale po dwóch przelotach po plaży zrezygnowałem bo byłem cały w muchach No ale te muchy to nie przez kolor gaci przecie...
Arkadiush Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2013 Kiedyś miałem takie kąpielówy jak Nocz Dżonson Takie pizgająco żółte ale po dwóch przelotach po plaży zrezygnowałem bo byłem cały w muchach No ale te muchy to nie przez kolor gaci przecie...
slo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Kiedyś miałem takie kąpielówy jak Nocz Dżonson Takie pizgająco żółte ale po dwóch przelotach po plaży zrezygnowałem bo byłem cały w muchach No ale te muchy to nie przez kolor gaci przecie...
Rekomendowane odpowiedzi