rosool88 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 chwila nieuwagi i tragedia, przyroda się bezlitośnie oczyszcza:facepalm:
Arkadiush Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 chwila nieuwagi i tragedia, przyroda się bezlitośnie oczyszcza:facepalm: masakra ---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:48 ---------- Vario powiedz mi gdzie tankujesz swoje autko na jakiej stacji ? mówię o LPG
Arkadiush Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 co tam Pany z drugiej strony monitora? tv piwko i relaks
variocustoms Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Orlen w Swaju ew. na Warszawskiej ale tej w kierunku na Swaj, kiedys tankowałem tylko na Shellu ale się na nich pogniewałem
Arkadiush Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 Orlen w Swaju ew. na Warszawskiej ale tej w kierunku na Swaj, kiedys tankowałem tylko na Shellu ale się na nich pogniewałem ale dobry mają gaz? Bo na Lukoilu mają dobry gaz podobno:whistling:
Bart-S Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Bartku powiedz mi, bo nie wiem czy pamiętasz, ja u siebie mam te przyciski na kierce +/- i mówiłeś, że to od multitronica jest, niestety one nie działają, da się coś z tym zrobić?? Są dwie opcje - albo kiera dokładana i Twój moduł kolumny kierowniczej nie obsługuje przycisków. Druga ewentualność - nie zakodowane przyciski w module. VAG-a trzeba podłączyć na adres 16 i sprawdzić co tam siedzi.
Arkadiush Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 Co sądzicie ? Oferta - Nissan X-Trail - Prosze dzwonić tylko pod ten nr telefonu !!!!!!!!! 510-131-878 510-131-878 510-131-878 CŁO I VAT OPŁACONE DO ZAPŁACENIA NISKA
variocustoms Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Arek, jakoś nie miałem problemów, na Łukoilu nie kupię nawet batona, nie mówiąc o paliwie
Arkadiush Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 Arek, jakoś nie miałem problemów, na Łukoilu nie kupię nawet batona, nie mówiąc o paliwie ok a czemu tam nic?
Rometer Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Siema Panowie. Siedzę i dumam od dwóch dni, szukam informacji... Chodzi mi o wady silnika 4.2 MPI, tego który był montowany w S4 B7. Czy ktoś z was miał styczność z tym autem ? silnikiem ? Jak narazie doczytałem o padających cewkach i o tym że żre olej - ale tej info nie jestem pewien. Liczę sobie koszty utrzymania takiego auta... I kto wie... Z zalet to wiem że rozrząd ma na pasku... Jak możecie to podpowiedzcie coś... Pozdrawiam
scq Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Arek, jakoś nie miałem problemów, na Łukoilu nie kupię nawet batona, nie mówiąc o paliwie Nie zgodzę się, leję często i 0 problemów chociaż batonów nie próbowałem
rosool88 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 kiera na pewno dokładana i mam nadzieję, że to druga wspomniana przez Ciebie opcja, dostępu do vaga niestety nie mam:kwasny: Vario nie chcesz nabijać kacapom kabzy nie?
kaju Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Arek, jakoś nie miałem problemów, na Łukoilu nie kupię nawet batona, nie mówiąc o paliwie Nie zgodzę się, leję często i 0 problemów chociaż batonów nie próbowałem +1.
Arkadiush Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 Arek, jakoś nie miałem problemów, na Łukoilu nie kupię nawet batona, nie mówiąc o paliwie Nie zgodzę się, leję często i 0 problemów chociaż batonów nie próbowałem w sumie tylko na Orlenie tankuje bo dobry gaz ale nie wiem jak na innych stacjach to wyglada
rosool88 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 ojciec Vectre na statoilu tankuje i jest zadowolony, ja z resztą też ale ON
Arkadiush Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 ojciec Vectre na statoilu tankuje i jest zadowolony, ja z resztą też ale ON Jedna "miła ładna" Pani mówiła podjechała Audi a3 1.9 TDI zatankowała na jednej stacji za 30 zł i nie dojechała do autostrady bo paliwo się jej skończyło :polew:
variocustoms Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 rosol, racja, moja matka tam raz zatankowała mietka i poszła pompa paliwa, wymiana 5000 zł, ja nie ryzykuję Rometo pisz do kolegi Winczako, on ma S4 więc motory podobne albo dokładnie te same
Arkadiush Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 rosol, racja, moja matka tam raz zatankowała mietka i poszła pompa paliwa, wymiana 5000 zł, ja nie ryzykuję gruboo:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi