scq Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 ofiary GT Polania .. ciąg dalszy ... Jaki jump!
Arkadiush Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 ofiary GT Polania .. ciąg dalszy ... prawie jak Małysz na skoczni
Pepin Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 i tym sposobem żegnam ozięmble i spadam spać
Arkadiush Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 i tym sposobem żegnam ozięmble i spadam spać Dobranoc Koleś yebany nie boi się :polew: Zrobisz mi loda? - Wapniak - YouTube
Arkadiush Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 nie raz alę się u mnie pięknie błyska u mnie było oberwanie chmury że ho ho ciach mach 20 minut ulewy i później słońce :wink:
niestandardowy Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Niestandardowy widziany dziś przy fresh'u na obornickiej:wink: apropo filmiku, czy tylko ja widziałem tam ruszający się wskaźnik poziomu paliwa?? Arek na drążku?? znaczy się pole dance?? a ja patrzyl... i Cie nie widzial...
Arkadiush Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Opublikowano 4 Lipca 2013 Witam Panowie;) ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje......
niestandardowy Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Ze co? O co biega? jaki drazek ? :grin:
rosool88 Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Niestandardowy widziany dziś przy fresh'u na obornickiej:wink: apropo filmiku, czy tylko ja widziałem tam ruszający się wskaźnik poziomu paliwa?? Arek na drążku?? znaczy się pole dance?? a ja patrzyl... i Cie nie widzial... ha widzisz bo jechałem vectrowozem ojca:grin:
Gwerty Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 czołem. gdzie sie podziewałeś jak Ciebie nie było.
Maxcudo Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Grześku, pisałem sms'ka w niedziele chyba
Qbazulu Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 czołem. gdzie sie podziewałeś jak Ciebie nie było. a troche roboty - koniec półrocza, no i Magda się rozchorowała i żaden lekarz nie wie o co kaman, prawdopodobnie neuralgia nerwu V, nawet nie wiem co to?
Rekomendowane odpowiedzi