Maxcudo Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 V'ki są Miałem 2 silniki benzynowe z turbo i też są fajne, aczkolwiek V to V, jakoś bardziej do mnie przemawia od zawsze stąd teraz już V
slo Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 no tak, ale boje się że jak kupie to będę musiał wydać 5000 czy wiecej na remont silnika
Maxcudo Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 ale i przy 1.8T też możesz mieć taką perspektywę, nigdy nie wiadomo jak kto wcześniej jeździł, a na pewno nikt silnika z turbo nie kupuje, żeby do kościoła jeździć
radek_siara Opublikowano 7 Listopada 2013 Opublikowano 7 Listopada 2013 ja tam mam 2.6 abc od maja 2013 i jeździ sie super, zero awarii )))
Arkadiush Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Opublikowano 8 Listopada 2013 Witam Panowie Pepin wszystkiego najlepszego
Bart-S Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Najlepszego Karolu ---------- Post dopisany at 07:27 ---------- Poprzedni post napisany at 07:26 ---------- no tak, ale boje się że jak kupie to będę musiał wydać 5000 czy wiecej na remont silnika Przed zakupem pierwsze co sprawdzasz to kompresja i masz jasność.
Arkadiush Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Opublikowano 8 Listopada 2013 Slo a coś takiego ? Audi A4 II WŁ,BOGATA WERSJA,DOKUMENTY 2001 Gostynin ? Tablica.pl
niestandardowy Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 100 lat Karol... ---------- Post dopisany at 08:02 ---------- Poprzedni post napisany at 07:55 ---------- WitamMarcin daj znac kiedy moge podleciec najlepiej w sobote jak ci pasuje / Na sobote szanse marne, mam wyjazd. dzisiaj miedzy 15-17 albo dopiero we wtorek...
slo Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Witam. Bartek a jaki warsztat mi to sprawdzi? Czy vag? Arek za stara tą audi, nie będę 2001 zamienial na ten sam rocznik. Pepin sto lat
Bart-S Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Witam. Bartek a jaki warsztat mi to sprawdzi? Czy vag? Arek za stara tą audi, nie będę 2001 zamienial na ten sam rocznik. Pepin sto lat W teorii każdy warsztat powinien dać radę. Trzeba mieć tylko końcówki dla benzyniaka.
niestandardowy Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Bartek, czy do xenonow jest inny wlacznik swiatel? wczoraj byla taka sytuacja, ze gdy wylaczalem swiatla wlacznik w pozycji wlaczonych swiatel mijania , patrze a tu kontrolka halogenow sie pali. i byly chyba zalaczone. delikatnie go poruszylem i zgasly. moze wlacznik mi siada?
Bart-S Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Bartek, czy do xenonow jest inny wlacznik swiatel? wczoraj byla taka sytuacja, ze gdy wylaczalem swiatla wlacznik w pozycji wlaczonych swiatel mijania , patrze a tu kontrolka halogenow sie pali. i byly chyba zalaczone. delikatnie go poruszylem i zgasly. moze wlacznik mi siada? Pewnie włącznik siada - w B7 były dwie wersje włącznika świateł: z AUTO i bez. BTW - odnośnie strefy marzeń: 1969 Boss 494 Mustang - The Real Thing
niestandardowy Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Kiedys takiego bede posiadal
Arkadiush Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Opublikowano 8 Listopada 2013 Patrzcie i oglądajcie Audi A4 OEM+ Ostrów 2013
slo Opublikowano 8 Listopada 2013 Opublikowano 8 Listopada 2013 Golf hamuje w miejscu Amory też ogarnięte można latać
Rekomendowane odpowiedzi