niestandardowy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 ja znam takich co sie w bukowinie poznali , szansa raz na rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Siemka . Marcin lampka jest ostatnia jaka mam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 no jak nie potrzebujesz to ja zabieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman tom Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam kolegów z Wielkopolski!!! Przychodzę do Was z prośbą. Otóż szukam auta dla żony. Ma to być Hyundai I30 lub Golf plus. Znalazłem Golfa w Gostyniu i tutaj moja prośba, gdyż nie jestem z tych stron. Czy byłaby szansa żeby ktoś z kolegów zerknął na auto i sprawdził czy wogóle warto jechać oglądać? Wiadomo jak teraz jest: piszą że nie bite i igła a rzeczywistość jest bolesna:). Jeśli byłby ktoś chętny i pomógł to byłbym niezmiernie wdzięczny. W razie czego podaję linka do aukcji i proszę o ewentualną odpowiedź na priv. Volkswagen Golf Plus 22999.00 PLN. Gostyń - otoMoto.pl Pozdrawiam - Tomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam kolegów z Wielkopolski!!! Przychodzę do Was z prośbą. Otóż szukam auta dla żony. Ma to być Hyundai I30 lub Golf plus. Znalazłem Golfa w Gostyniu i tutaj moja prośba, gdyż nie jestem z tych stron. Czy byłaby szansa żeby ktoś z kolegów zerknął na auto i sprawdził czy wogóle warto jechać oglądać? Wiadomo jak teraz jest: piszą że nie bite i igła a rzeczywistość jest bolesna:). Jeśli byłby ktoś chętny i pomógł to byłbym niezmiernie wdzięczny. W razie czego podaję linka do aukcji i proszę o ewentualną odpowiedź na priv.Volkswagen Golf Plus 22999.00 PLN. Gostyń - otoMoto.pl Pozdrawiam - Tomek. wrzuć linka na spot leszno, tam chłopaki mają blizej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman tom Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dzięki za info:) już wrzuciłem.POzdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 czorny... ładna ta Twoja... be pińć... z WLKP a Cie tu prawie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Ladna !!! Ona jest zajebiaszcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 cżesto jestem w poznaniu, ale nigdy jakoś na spota do was wybrać sie nie moge Ktoś jedzie na BBQ Wolfsgruppe do Środy Wielkopolskie 12.04? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 ja ale nie Vaginą tylko Fordziną albo Mesiną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 jedziesz sie wystawić, czy pozwiedzać, gdzieś mi się obiło o uszy, że tylko w niedziele jest wjazd:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 jadę na grill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Ja również jade na bbq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papuga Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 ESKA 93FM BAL CZY SZMAL Pani poznała swojego chłopaka na spocie a4-klub polska, gość to Roman, a Pani Joasia Ja tez z lele na spocie sie poznałam a dalej w BT :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 to spikniemy się gdzieś tam w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_M_W_ Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 szykuje się coś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil899 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Witam Pany znacie kogoś kto dobrze pomaluje felgi? Chodziło mi o malowanie proszkowe, ale zwykłe też chodzi w grę. Tutaj znalazłem kogoś takiego: Felgi-naprawa.pl > Serwis > Polerowanie > Prostowanie felg > Znacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ogarniaja temat, ja oddalem do alusowni na glogowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi