Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
arek nie zauważyłeś, że jak lejesz w słupcy na orlenie to jest mniejszy zasięg na gazie ? Normalnie robiłem za 40L ok 320 - 350km do max 370 na eco drivingu na gazie z shella w Poznaniu.

Po ostatnim tankowaniu w Słupcy, nie dałem rady przejechać nawet 300km za te 40L, a jazda normalna...

Ja miałem takie same wyniki na Bliskiej w Kleczewie - potwierdzone szczegółowo nie tylko prze ze mnie. Nie dość że tam zawsze według dystrybutora wchodziło mi około 2l więcej niż na innych stacjach (więcej niż wynosi pojemność mojego zbiornika) to w dodatku robiłem około 40 km mniej. Fakt potwierdzony. Pod tym względem najlepiej wypada stacja w Kazimierzu. Tam zawsze robiłem najwięcej na tym gazie - a teoretycznie to ten sama gaz co w Kleczewie.

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie takie male pytanie.. gdzie znajduje sie czujnik temperatury w siedzeniu w przypadku gdy mam podgrzewane ??

Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.

Opublikowano

Witam,

Jestem tutaj nowy :) ale mam pytanie - Planujecie jakiś spocik w PO? zawsze przydałaby się raz na jakiś czas wymiana doświadczeń itp :D

Opublikowano
Witam,

Jestem tutaj nowy :) ale mam pytanie - Planujecie jakiś spocik w PO? zawsze przydałaby się raz na jakiś czas wymiana doświadczeń itp :D

Witamy :)

Wysyłane z mojego GT-S5830i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
Witam,

No czesc ze spotami roznie bywa, zalezy jak z czasem. Czasami haslo rzucone i sie robi. Sledz watek ;)

Opublikowano

wątek śledzony :) czekam na temat - wezmę ze sobą 2 kumpli też z a4 :)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

Bartek a Twoja Gosia gdzie tam śmiga na konin ?

Opublikowano
Opublikowano

Wysłane z mojego S3 za pomocą tapatalka.

Opublikowano

Bry łobuzy ...

Opublikowano

siemka :)

mam pytanie - dzisiaj spadł deszcz i okazuje się że przednie wycieraczki są dość mocno zjechane - słychać je bardzo jak "szorują"czyli czas na wymianę :)

jaki model wycieraczek polecacie? coś na necie czy w sklepie w Poznaniu?

Opublikowano

Coś markowego kup np BOSCH, Dobre mają w serwisie, kiedyś kupowałem do B5. Teraz w B8 mam dobre idealnie wycierają.

Opublikowano
Coś markowego kup np BOSCH, Dobre mają w serwisie, kiedyś kupowałem do B5. Teraz w B8 mam dobre idealnie wycierają.

obczaję zaraz ;) może w tesco bo serwisy już mają sklepy zamknięte :) tylko nie wiem czy dam BOSCHa mają.

Opublikowano

siema panowie, na szybko potrzeba ramię wycieraczki lewe kierowcy a4 B6 Europa ma ktoś może z Poznania lub okolic?

Opublikowano

Na krańcowej nie czasem do 19?

Opublikowano

Nie zdążę ;)

Opublikowano

Ja ostatnio kupiłem u siebie w pobliskim sklepie, te "lepsze" bez ramienia, ale przy większej prędkości nie zbiera z całej powierzchni jak grubiej wody było.

Opublikowano

Te bez przegubowe śmiesznie wyglądają. Wolę klasyczne.

Opublikowano

Te w serwisie to kierowcy z spojlerkiem, a prawa wygięta, nie wiem jak w B6 jest. Te Boscha w serwisie idealne, ale 120 zł komplet chyba.