Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

madas dokłednie tak jak mówisz, może ściągam moim ciałem dodatkowe fale hihi :) ale latem to się nadziałem na fotografa bo słyszałem francuzów a nie polaków i pstryk w Pyzdrach, coś z polaryzacją było nie tak :)

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to ja bede stał z jochnie walkerem na stopa to mnie podrzucisz :)

zobaczę w jakim będę humorze :tongue4:

Opublikowano

dobra panowie ja lece spać miłej nocki i do sklikania jutro

Opublikowano

jak będę kupował sprzęt niebawem to obadam Twoje i nike CB :gwizdanie:

Opublikowano

madas no problem, mogę Ci nawet pożyczyć jak by co, na 2-3 dni, przetestujesz sobie :)

Opublikowano

pomyślimy w swoim czasie i wielkie dzięki .......

co dzisiaj widzę że masz luzik co?? :gwizdanie:

Opublikowano

Bartek ale na A2 masz pusta przestrzen... :cool1: zrozumiale jest ze zasieg bedzie lepszy i bedzie dalej siegal... moj znajomy na Johhnny II i antence Alaska 1.5m stojac w lesie w zaniemyslu zagadal jak go slychac i odezwal sie koles z pod Sremu mowiac ze slyszy go jakby gadal z fotela obok... ;)[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 22:24_________________________________________________ok 12-15 km w lini prostej... w lesie :cool1:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 22:25_________________________________________________

madas no problem, mogę Ci nawet pożyczyć jak by co, na 2-3 dni, przetestujesz sobie :)

tez moge pozyczyc :) caly czas woze w aucie a uzywam tylko na trasy :)[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 22:26_________________________________________________

nike a my jedziemy jakoś razem czy każdy swoim autem, bo gadałem z bartasem i stwierdzilismy ze jak sie da to jechać jednym lub dwoma a nie trzema autkami. co ty na to?[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 22:01_________________________________________________a co do moich urodzin to będzie ćwierćwiecze wiec będzie sympatycznie :cool1:

najlepiej jechac swoim choc ze wzgledow zdrowotnych lepiej bylo by znalesc jakiegos drivera :naughty:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 22:26_________________________________________________oczywiscie wasze 1.9 biora gore wiec chetnie zarezerwuje fotel z przodu u ktoregos z was :gwizdanie:

Opublikowano

nie to że nie wierzę, ale 27 km to już za***isty zasięg :cool1: o 50km nawet nie wspomnę... :gwizdanie: przetestuje teraz jak będę jechać do Poznania w niedziele i zobaczymy co to wyjdzie...

Opublikowano

Myjnie mają wyższy maszt i moc nadajnika, więc można je zbierać ze sporo większej odległości, niż mobilki :tongue4:

Madas, kogo masz na myśli pisząc "chłopaki z Kalisza"? :mysli:

Opublikowano

kurde sorry tak mi się napisało przecież Azunia jedzie z Tobą :tongue4:

Opublikowano

A ona chłopakiem raczej nie jest z tego co się orientuję :polew:

Opublikowano

no nie jest normalnie w świecie wypadło mi z głowy jak pisałem :shocked:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 22:51_________________________________________________Yelo jaki byś polecał aparat telefoniczny bo kończy mi się umowa i cosik muszę wybrać dla siebie dla żony biorę Nokie E51 :wink4:

Opublikowano

Ja chciałem wziąć SE C902i, ale póki co się wstrzymuję z wymianą telefonu. Telefon jest :kox: , więc go nie bierz, bo ja go w końcu pewnie kupię :tongue4:

Opublikowano

ja sie czaje na N95 8G :kox:

Opublikowano

Ja chciałem wziąć SE C902i, ale póki co się wstrzymuję z wymianą telefonu. Telefon jest :kox: , więc go nie bierz, bo ja go w końcu pewnie kupię :tongue4:

co eto jest za telefon ??? :shocked:

Opublikowano

N95? Każdy łepek spod bloku już to ma, podziękuję :gwizdanie:

Opublikowano

no nie jest normalnie w świecie wypadło mi z głowy jak pisałem :shocked:[br]Dopisany: 11 Grudzień 2008, 22:51_________________________________________________Yelo jaki byś polecał aparat telefoniczny bo kończy mi się umowa i cosik muszę wybrać dla siebie dla żony biorę Nokie E51 :wink4:

sorry, że się wtrącę w temat ale to zależy do czego potrzebujesz telefonu. jeżeli chcesz żeby trzaskał za***iste fotki to celuj w SE, jeżeli chcesz fona bezawaryjnego i funkcjonalnego to Nokię :P

Opublikowano

ja sie czaje na N95 8G :kox:

mi się bardzo podoba zobaczę na ile go wycenią :gwizdanie:

Opublikowano

N95? Każdy łepek spod bloku już to ma, podziękuję :gwizdanie:

dokładnie. ale to dlatego, że ten tel dzięki wadze i wymiarom jest doskonały do samoobrony :naughty: