Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zbieram na b8 ale chyba jeszcze nie styknie :decayed:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 16:43_________________________________________________

felge 18

samobojca? :cool1:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zbieram na b8 ale chyba jeszcze nie styknie :decayed:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 16:43_________________________________________________

felge 18

samobojca? :cool1:

dlaczego? :cool1:

Opublikowano

Zebrać kase na B7 :kox:

ale na spocik A3czką też wlecisz co?? :naughty: 25.01 :gwizdanie:

Opublikowano

dorezac do B6 cos zeby eski i beemiki nie mialy startu :decayed: wyl si - czy sie uda[br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 17:10_________________________________________________najpierw musze ja poskladac w kupe :gwizdanie:

Opublikowano

dorezac do B6 cos zeby eski i beemiki nie mialy startu :decayed: wyl si - czy sie uda[br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 17:10_________________________________________________najpierw musze ja poskladac w kupe :gwizdanie:

a co sie rozsypala? :cool1:

Opublikowano

strach sie tutaj odezwać, żeby 2 dych nie stracić :tongue4:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 17:22_________________________________________________kurde nadrobiłem litanie i znowu muszę spadać do wieczora :)

Opublikowano

strach sie tutaj odezwać, żeby 2 dych nie stracić :tongue4:

2 dych :polew: :polew: w jakich Ty czasach żyjesz przy tej cenie euro :gwizdanie:

Opublikowano

hello töiden jälkeen

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

taka przyjechala od adolfow -teraz stoi w garazu ale jak wroce to sie otro biore do roboty

Opublikowano

taka przyjechala od adolfow -teraz stoi w garazu ale jak wroce to sie otro biore do roboty

aaaaaaaa to taki? tt01_tuning.jpg:cool1:

Opublikowano

hyyhyyy no prawie :decayed:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 17:46_________________________________________________a madas co tak cicho sieeedzi ?

oniesmielony czy jak :decayed:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 17:50_________________________________________________ucieknal :polew:

Opublikowano
:mysli::cool1:
Opublikowano

a madas co tak cicho sieeedzi ?

oniesmielony czy jak :decayed:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 17:50_________________________________________________ucieknal

Zbiera na długi :decayed:
Opublikowano

ćwiczyłem a potem kąpiel :naughty:

a co tęskniliście ..... :naughty:

a madas co tak cicho sieeedzi ?

oniesmielony czy jak :decayed:[br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 17:50_________________________________________________ucieknal

Zbiera na długi :decayed:

chyba zbiera długi :gwizdanie:

Opublikowano

Siemka All

Opublikowano

ćwiczyłem a potem kąpiel :naughty:

a co tęskniliście ..... :naughty:

kapiel w srodku tygodnia ? :mysli: cos ty taki czyscioszek :decayed:

Opublikowano

Fan z FWD nie masz szans nawet z kosmiczną mocą no chyba, ze zainwestujesz w slicki i klej do asfaltu w bagażniku będziesz woził, na starcie będziesz dostawał baty, na mokrym to nawet Tico szybciej ruszy - wiem co mówię bo się ostatnio wkwiłem jak mnie marny Focus 1,6 na starcie porobił a mi aż do 3ciego biegu na żółto błyskało na cyferblacie.

Wracając do kasowania pieniędzy to rozbój w biały dzień się robi na WLKP :) (materialiści) hihihihihih chyba się przeniosę Spoty UK :)

Opublikowano

hej chłopoki co tam robita :naughty:

Opublikowano

ale tu cisza dzisiaj :mysli: