Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Musashi teraz na Ciebie czekamy... :gwizdanie: on zasnął
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 nike21, żona wstydziła się zapuszczać tak daleko... gdybyś tylko stał bliżej Spoko nadrobimy za 2 tyg (Gośka mówi że zrobimy dla Ciebie indywidulaną sesję ) hehehe spoko... moja stala na koncu... w dodatku brudna wiec nic straconego :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 00:04_________________________________________________ Musashi teraz na Ciebie czekamy... :gwizdanie: on zasnął no chyba
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 No i wybiła godzina młodego!! młody leci spać :hi: :hi: dobranoc wszystkim :hi:
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 to ten "morus" był Twój? kurde z daleka wyglądał na różowy! (J/K)
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Nikuś Twoja jest a że brudna to trudno ...kiedy masz ją umyć ja ciągle piwo pijesz
Adas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 nike21, żona wstydziła się zapuszczać tak daleko... gdybyś tylko stał bliżej Spoko nadrobimy za 2 tyg (Gośka mówi że zrobimy dla Ciebie indywidulaną sesję ) kazdy taka chce :naughty: "indywidualna"
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 ...kiedy masz ją umyć ja ciągle piwo pijesz :polew: dobre :polew:
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 No i wybiła godzina młodego!! młody leci spać :hi: :hi: dobranoc wszystkim :hi: znowu zaczynasz sie droczyc? to ten "morus" był Twój? kurde z daleka wyglądał na różowy! (J/K) taaa na samym koncu po lewej stronie nie myty od listopada :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Adaś Twojej nie da rady, za bardzo bym ją oślinił...
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Nikuś Twoja jest a że brudna to trudno ...kiedy masz ją umyć ja ciągle piwo pijesz ja Ci dam :bicz3: na zlot umyje
Młodzik Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 No i wybiła godzina młodego!! młody leci spać :hi: :hi: dobranoc wszystkim :hi: znowu zaczynasz sie droczyc? tym razem sie nie drocze, bo i tak już późno :hi: Dobranoc
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Adaś Twojej nie da rady, za bardzo bym ją oślinił... ale sesje robi zona czy Ty?
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 HA wiedziałem że tutaj jest jakiś podtekst!
Adas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Adaś Twojej nie da rady, za bardzo bym ją oślinił... nawoskowana, slina sie nie czepia :polew:
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 No i wybiła godzina młodego!! młody leci spać :hi: :hi: dobranoc wszystkim :hi: znowu zaczynasz sie droczyc? tym razem sie nie drocze, bo i tak już późno :hi: Dobranoc zawsze tak gadasz... :gwizdanie:
Madas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Adaś Twojej nie da rady, za bardzo bym ją oślinił... ale sesje robi zona czy Ty? żona przecież mówił :gwizdanie:
Adas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Adaś Twojej nie da rady, za bardzo bym ją oślinił... ale sesje robi zona czy Ty? żona przecież mówił :gwizdanie: :naughty:
nike21 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Adaś Twojej nie da rady, za bardzo bym ją oślinił... ale sesje robi zona czy Ty? żona przecież mówił :gwizdanie: to na indywidualna sesje sie pisze
Adas Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Adaś Twojej nie da rady, za bardzo bym ją oślinił... ale sesje robi zona czy Ty? żona przecież mówił :gwizdanie: to na indywidualna sesje sie pisze ja juz zajalem kolejke :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi