Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 i znów potrzebna mi pomoc... nie wiem czy progi do S-Line podejdą mi bez niczego czy potrzebuję jeszcze jakieś dodatkowe elementy mocujące przechodząc ze standardu? ANYONE? HELP!
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 co tak ucichło :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 i znów potrzebna mi pomoc... nie wiem czy progi do S-Line podejdą mi bez niczego czy potrzebuję jeszcze jakieś dodatkowe elementy mocujące przechodząc ze standardu? ANYONE? HELP! napisz PW do Cubera lub do Mlodego oni zmieniali ...
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 i znów potrzebna mi pomoc... nie wiem czy progi do S-Line podejdą mi bez niczego czy potrzebuję jeszcze jakieś dodatkowe elementy mocujące przechodząc ze standardu? ANYONE? HELP! sprawdź w warsztacie, sądze że na pewno tam taki temat gdzieś jest umieszczony[br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 14:47_________________________________________________ again = ponownie Adaś kiepski z angielskiego, ale za to dobry z rosyjskiego :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 again = ponownie wiem wiem w ciulki lecę :polew:
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 właśnie wyciąłem naklejkę klubową i dziś sobie nakleję :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 właśnie wyciąłem naklejkę klubową i dziś sobie nakleję :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: proszę przyjechać do mnie na ocenę czy aby spierniczone coś nie jest :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Zaraz tam zerknę ale... mam prośbę, w pracy nie mogę wejść na GG (blokada) a widzę że Cub jest dostępny - mogę Was prosić abyście go podpytali czy zmieniając progi standard na S-Line w B6 potrzebne są jakieś dodatkowe części czy wszystko pasuje... PLEASE! ;(
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 właśnie wyciąłem naklejkę klubową i dziś sobie nakleję :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: proszę przyjechać do mnie na ocenę czy aby spierniczone coś nie jest :gwizdanie: mogę przyjechać ale Ty nakleisz bo mi sie ręce trzęsą :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Marzec 2009, 14:52_________________________________________________ Zaraz tam zerknę ale... mam prośbę, w pracy nie mogę wejść na GG (blokada) a widzę że Cub jest dostępny - mogę Was prosić abyście go podpytali czy zmieniając progi standard na S-Line w B6 potrzebne są jakieś dodatkowe części czy wszystko pasuje... PLEASE! ;( oki już sie pytam
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Zaraz tam zerknę ale... mam prośbę, w pracy nie mogę wejść na GG (blokada) a widzę że Cub jest dostępny - mogę Was prosić abyście go podpytali czy zmieniając progi standard na S-Line w B6 potrzebne są jakieś dodatkowe części czy wszystko pasuje... PLEASE! ;( juz napisałem
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Zaraz tam zerknę ale... mam prośbę, w pracy nie mogę wejść na GG (blokada) a widzę że Cub jest dostępny - mogę Was prosić abyście go podpytali czy zmieniając progi standard na S-Line w B6 potrzebne są jakieś dodatkowe części czy wszystko pasuje... PLEASE! ;( juz napisałem ja też :polew:
Madas Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Zaraz tam zerknę ale... mam prośbę, w pracy nie mogę wejść na GG (blokada) a widzę że Cub jest dostępny - mogę Was prosić abyście go podpytali czy zmieniając progi standard na S-Line w B6 potrzebne są jakieś dodatkowe części czy wszystko pasuje... PLEASE! ;( juz napisałem ja też :polew: ciekawe co nam odpisze
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 Zaraz tam zerknę ale... mam prośbę, w pracy nie mogę wejść na GG (blokada) a widzę że Cub jest dostępny - mogę Was prosić abyście go podpytali czy zmieniając progi standard na S-Line w B6 potrzebne są jakieś dodatkowe części czy wszystko pasuje... PLEASE! ;( juz napisałem ja też :polew: ciekawe co nam odpisze napisałem żeby odpisał albo mi albo Tobie :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 4 Marca 2009 Opublikowano 4 Marca 2009 ok mlodzik masz plusa to dobrze bo dziś wieczorem za moją aktywność dasz mi pewnie minusa więc wyjdzie na zero :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi