nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 no i już po popołudniowej drzemce spioch przede mną długi dzień a ja już nie mogłem na nogach ustać chyba wieczor... :gwizdanie: Wentylek pytalem Bart i Pawła
Młodzik Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 no i już po popołudniowej drzemce spioch o tej porze dnia spac to niedobrze :polew: czasem niestety trzeba
wentyl Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 no i już po popołudniowej drzemce spioch przede mną długi dzień a ja już nie mogłem na nogach ustać o to widze że tak szybko sie nie połozysz dzisiaj co :gwizdanie: :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 oki uciekam bo musze sie szykować i spadam do fryzjera :decayed: :naughty: :kox:
wentyl Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 no i już po popołudniowej drzemce spioch przede mną długi dzień a ja już nie mogłem na nogach ustać chyba wieczor... :gwizdanie: Wentylek pytalem Bart i Pawła ups sorki nie cyknąłem chyba sie zdrzemne jak młody :polew:
nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 oki uciekam bo musze sie szykować i spadam do fryzjera :decayed: :naughty: :kox: jakies randewu Ci sie szykuje? :gwizdanie:
Młodzik Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 o to widze że tak szybko sie nie połozysz dzisiaj co :gwizdanie: :gwizdanie: ale dziś mnie tu raczej nie będzie :embarrassed: bo będe zajęty :decayed: (obowiązki) :polew:
Bart-S Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 oki uciekam bo musze sie szykować i spadam do fryzjera :decayed: :naughty: :kox: NEW HAIR CUT!? Narta młody
Młodzik Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 oki uciekam bo musze sie szykować i spadam do fryzjera :decayed: :naughty: :kox: jakies randewu Ci sie szykuje? :gwizdanie: no z fryzjerem
nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 oki uciekam bo musze sie szykować i spadam do fryzjera :decayed: :naughty: :kox: jakies randewu Ci sie szykuje? :gwizdanie: no z fryzjerem ja bym wolal z fryzjerka :polew:[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 17:32_________________________________________________ o to widze że tak szybko sie nie połozysz dzisiaj co :gwizdanie: :gwizdanie: ale dziś mnie tu raczej nie będzie :embarrassed: bo będe zajęty :decayed: (obowiązki) :polew: i znowu poezja bedzie w tyle...
Młodzik Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 no dziś znowu poetą dnia nie zostanę ale jeszcze nadrobie zaległości [br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 17:34_________________________________________________uciekam!! narty
nike21 Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 3mka mlodzian [br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 17:36_________________________________________________zmykam domciu... see Ya later :gwizdanie:
Pawel_Poznan Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 no co tam jestem jestem ale prowadze powazna rozmowe z prezesem
Musashi Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 no co tam jestem jestem ale prowadze powazna rozmowe z prezesem
Pawel_Poznan Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 wieczór dobry czesc Kuredu co tam slychac[br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 18:14_________________________________________________ no co tam jestem jestem ale prowadze powazna rozmowe z prezesem dzieki za wszystko :oklaski:
Musashi Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 no i już po popołudniowej drzemce spioch przede mną długi dzień a ja już nie mogłem na nogach ustać taki zmeczony, jakoś wyczerpujące pisanie pracy
Bart-S Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Panowie, gdzie w Pozku mogę dać felgi do odnowienia i jakie koszty się z tym wiążą? Chodzi mi o jakąś firmę a nie robienie domowymi metodami...
Rekomendowane odpowiedzi