Bart-S Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 no wielka szkoda ale życie to niejebajka Mam nadzieję że nadrobimy jeszcze.
Madas Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 no wielka szkoda ale życie to niejebajka Mam nadzieję że nadrobimy jeszcze. na 100% będzie jeszce nie raz okazja
Adas Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 [br]Dopisany: 06 Marzec 2009, 23:48_________________________________________________gdzie Wszyscy
Musashi Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 no gdzie ci poeci??? prawdziwi tacy, orly, spamerzy, herosi?
Adas Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 Musashi Ty pytales o to tullamore czy madasek ?
Adas Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 a mnie glowa boli 10 h latania po jakis galeriach uhh
Suli Opublikowano 6 Marca 2009 Opublikowano 6 Marca 2009 tylko nie bajeruj ich na gadkę o głowonogach Taaa... I tak się skończyła moja przygoda z chrześcijańskim rockiem Ech, kobiety to... Puchu marny jeno - jako rzekł poeta :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Imperium Wilków się skończyło. Lete spać! Dobranoc
Musashi Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 tylko nie bajeruj ich na gadkę o głowonogach Taaa... I tak się skończyła moja przygoda z chrześcijańskim rockiem Ech, kobiety to... Puchu marny jeno - jako rzekł poeta :gwizdanie: ale coż za życie byłoby bez nich...
Piechol Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 powitać w mglisty poranek Ive kiedy Ty spałeś?
Adas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 powitać w mglisty poranek Ive kiedy Ty spałeś?
Piechol Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 jak tam Adaś furka? chodzi już jak powinna?
Iverson Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 kiedy Ty spałeś? wstałem sobie pozwiedzać i padłem zaraz
Adas Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 jak tam Adaś furka? chodzi już jak powinna? dzisiaj dopiero po nia jade, mam nadzieje ze bedzie smigala bez zarzutu :gwizdanie: dziekuje ze pytasz :gwizdanie:
Azunia Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 Witam Jutro spocik. Przypominam: Osoby które zamówiły breloczka jutro na spocie mogą go odebrać. Osoby które nie mają breloczka mogą jutro dokonać zakupu: są breloczki z logo klubu i znaczkiem audi, oraz z samym logo klubu. Biorę 3 naklejki klubowe, jakby ktoś chciał to zapraszam. Proszę przypomnieć mi się na spocie.
Piechol Opublikowano 7 Marca 2009 Opublikowano 7 Marca 2009 mam nadzieje ze bedzie smigala bez zarzutu :gwizdanie: będzie _________________________________________________ cześć Azunia lisiczka
Rekomendowane odpowiedzi